svet.k Отговорено Март 22, 2020 Share Отговорено Март 22, 2020 Като близнаци са :) 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Март 22, 2020 Share Отговорено Март 22, 2020 След дълги години гледане от далеч, най-накрая се сдобих с Axe FX II XL. Специални благодарности на Рафо (Musicman) и Атанас Шишков за ценните съвети и насоки. 5 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2020 Share Отговорено Март 23, 2020 Падна ми в очите, да знайш... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Март 23, 2020 Share Отговорено Март 23, 2020 Цецо, не се притеснявай, стерео ламповия риг никъде няма да ходи. Mesa Mark IV / Peavey Ultra 112, Tc Electronic 2290 и Lexicon PCM80 не се изпускат ? (както се казва не искат хляб и вода). 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Април 3, 2020 Share Отговорено Април 3, 2020 killer яка техника за студио си си набрал а седмака някакъв мюзикмен ли е? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Април 3, 2020 Share Отговорено Април 3, 2020 Благодаря за добрите думи. Да, седмака е модела на Petrucci за 2013 година или по-конкретно JP13-7. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Юли 1, 2020 Share Отговорено Юли 1, 2020 Новата ми метал машина. С големи благодарности на Коцето(KD Basses),че за пореден път ми уйдиса на акъла!? Body Material: Alder Fingerboard-Birdseye maple Neck Material: Neck-Thru-Body Quartersawn Maple Pickups: Seymour Duncan Distorsion set Gotoh floyd rose Gotoh tuners Scale Length: 25.5" Frets: 24 Jumbo Fret Thickness - 18 mm. (1st fret) ,20 mm. (12th fret) Radius 430 mm Scale Length: 648mm (25.50) 13 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikfishman Отговорено Юли 2, 2020 Share Отговорено Юли 2, 2020 Ехее , супер е . Със много кеф да си я ползваш. Чакаме видео . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Юли 2, 2020 Share Отговорено Юли 2, 2020 Благодарско! Задължително и видео,как!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iradev Отговорено Юли 15, 2020 Share Отговорено Юли 15, 2020 (Редактирано) ZOOM G3 Търсих вариант, с който да свиря тихо в часовете между 14 и 16 и след 22: 00, че мастър на Маршала е много чувствителен. И един тип продаваше в в базара това малко сладко процесорченце. Опредлено върши чудна работа. Знааааааам че има разни талпи за 4,5, 600 лв, но както обичам да казвам, няма да презаписвам The Wall. Вързал съм го в send/return и от него от балансирания изход в една U-PHORIA UM2 на онази марка със задрасканото ухо. А самия мастър на усилвателя е на 0. Снимката не е моя. Редактирано Юли 15, 2020 от iradev 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grumpper Отговорено Август 18, 2020 Share Отговорено Август 18, 2020 Здравейте, Няма да кажа колеги, щото не мога да свиря Но записах уроци по китара миналата седмица и живот и здраве с труд и постоянство се надявам да си развия хобито, което винаги съм искал да имам и с години само отлагам. (Казвам хоби щото на 34 с full time job, повече от хоби няма как да е) Ta реших да се похваля какво си взех: ESP LTD EC-256 Black Satin. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Август 19, 2020 Share Отговорено Август 19, 2020 (Редактирано) Още една точка от bucket list-a е изпълнена. Присъедини се поредния самурай, Ibanez Jem7vwh от 1995г. Китарата е позната и идва с златен хардуеър, но аз лично съм повече фен на версията с черен. Редактирано Август 19, 2020 от killer 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Август 22, 2020 Share Отговорено Август 22, 2020 То не е точно ново-ново, но от известно време събирам и сглобявам, и мисля, че съм готов с ето този педалборд, който освен че се получи супер компактен, успях да му наблъскам всички тип стандартни ефекти на които се кефя, и накрая един IR loader за свирене на слушалки или в ситуация без амп: 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Септември 2, 2020 Share Отговорено Септември 2, 2020 On 8/29/2019 at 2:07 PM, Rezachka said: Въпреки, че започнах с негативното, китарата е добра, и ми харесва. В ръцете се усеща сякаш е по-голяма, въпреки, че тялото не е по-голямо от на другите (мерих и сравнявах с рулетката и шублера). Може би това идва главно от кунтура на грифа, асиметричн, като е по-дебел в горната част, при дебелите струни. По спецификации, уж е е с 42.83мм нът, но като го меря, и сравнявам с LTD-тата, шублета показва еднакво: 42.5mm. Но струните са осезаемо по-раздалечени една от друга при джаксъна. Мик Томсън е висок и едър, така че има логика да се усеща така китарата. От всичките ми китари, тази е най-тежка, има най-силен звук акустично, тялото резонира повече. Състейна продължава да ме изумява. Blackout-ите и по-светли, в сравнение с EMG-тата, и осезаемо по-силни. Не знам как се сравняват с оригиналния Blackout модел. Много ми се иска да пробвам и някой Ibanez MTM, за сравнение... Дупката за жака е издълбана под ъгъл, така че кабела стърчи нагоре, вертикално. Това е удобно, ако се свири с wireless устройство, или ако кабела се преметне през колана, но иначе когато виси, доста се огъва. Ако още я имаш тази китарка, може да ги сравним. Имам бял MTM2 Учува ме, че казваш че това ти е най-тежката китара. Моята пък е най-леката от всичките ми 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Септември 3, 2020 Share Отговорено Септември 3, 2020 (Редактирано) 19 hours ago, chris_barnes said: Ако още я имаш тази китарка, може да ги сравним. Имам бял MTM2 Учува ме, че казваш че това ти е най-тежката китара. Моята пък е най-леката от всичките ми Би било интересно, но път към София имам, кажи-речи, веднъж на високосна година... Беше най-тежката (3437 грама), докато не взех един Ibanez RGD320 - 3662 грама. Просто всичките ми са суперстратове, с фиксиран бридж, и тежат около 3200... Редактирано Септември 3, 2020 от Rezachka 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts