DYLGIQ Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 Не знам дали е правилно, тоя Шефийлд, като го слушам, май скоро ще отлети. А, и още една къстъмка: Тая е ми е набор, със Super 70. Звучи уникално, но не и като Gibson. Ето я на стената на срама: и да помоля модовете да врътнат снимките от предишния ми пост, опресних линковете, не знам що стана така, с години не бях влизал в снимка.бг, благодаря 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 28, 2018 Автор Share Отговорено Януари 28, 2018 Не знам защо излизат обърнати, изглеждат добре иначе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 28, 2018 Share Отговорено Януари 28, 2018 MIM Fender Telecaste Muddy Waters...the blues machine 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Януари 29, 2018 Share Отговорено Януари 29, 2018 Не знам дали е правилно, тоя Шефийлд, като го слушам, май скоро ще отлети. С какво мислиш да го замениш шефийлд-а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 29, 2018 Share Отговорено Януари 29, 2018 Който го е сменил не се е върнал, така да се каже. Ако имаш възможност боцни по-читав говорител и ще се подобрят нещата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Януари 29, 2018 Share Отговорено Януари 29, 2018 Имам една свободна V 30-ка и един Creamback, като ми остане време, ще ги разцъкам 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Февруари 1, 2018 Share Отговорено Февруари 1, 2018 Сдобих се с Gibson Explorer 2010 standard. 13 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Февруари 2, 2018 Share Отговорено Февруари 2, 2018 Находка от тиролските Алпи - японско DKMG с оригинален кейс и Seymour Duncan Blackout Metal на бриджа. Свалена в А дроп кърти глетчери: 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ven555 Отговорено Февруари 3, 2018 Share Отговорено Февруари 3, 2018 (Редактирано) Онзи ден ми пристигна това,голям кеф е да се работи с него,всичко си правиш с телефона има си приложение за андроид. Редактирано Февруари 3, 2018 от ven555 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Февруари 5, 2018 Share Отговорено Февруари 5, 2018 Смених мексиканеца с хъмбъкери за американец със сингли - Highway One 2006.Ще трябва да сменя нъта, може би и адаптерите бих сменил, но като цяло съм доста нахъсан за истински фендерски тон. Големият проблем с Blacktop Strat-а беше, че имаше прекалено близък тон спрямо Лес Пола ми. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 6, 2018 Share Отговорено Февруари 6, 2018 Големият проблем с Blacktop Strat-а беше, че имаше прекалено близък тон спрямо Лес Пола ми. В такъв случай едно от двете (или и двете) Не са били наред 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Февруари 7, 2018 Share Отговорено Февруари 7, 2018 Какво те кара да мислиш така?Иначе смених нъта, сетнах я, вече пее, макар че все пак ще сменя по някое време адаптерите. От както открих Axetec, мисля, че ще е особено скоро това време, само да се спра на някой сет. Май ще се поръчват и за Лес Пола, така като гледам с тия смешни цени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 ^ Позволявам си съвсем мъничък оффтопик. Аз също знам за AXETEC, даже съм писал някога във форума за тях, но така и не схванах едно - къде ги правят? Ти знаеш ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Февруари 9, 2018 Share Отговорено Февруари 9, 2018 ...в Китай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Февруари 9, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 9, 2018 Колеги, напрравете си тема и си обсъждайте въпросните адаптери, тук искаме като влезем да гледаме снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts