Jump to content
Българският форум за музиканти

ven555

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Fender & ESP LTD Deluxe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пазарджик

Recent Profile Visitors

702 profile views

ven555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

 1. Най-добре да го свържеш по 4-кабелния метод,като FX-Loop на процесора го слагаш преди модулиращите ефекти.
 2. https://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Line-6-Firehawk-FX/art-GIT0034278-000;pgid=fOgg8gwrQIFSRpZVGW6t9CCG0000_yKr_Lst
 3. Аз съм с тези. https://www.musicstore.de/en_BG/BGN/Presonus-HD-7-Studio-Headphones-halboffen/art-REC0008629-000;pgid=.IcgMIAjDcJSRphFmQWLR8_g00005JXCuNS3
 4. На "примоция" от Musicstore.Командва се с много приятно и лесно приложение за телефон или таблет.
 5. Здравейте,препоръчайте ми майстор на лампови кубета близо до Пазарджик,защото без да искам изгорих моето PEAVEY Ultra 112,Изпробвах друг лампов дисторшън и изглежда му вкарах пекалено силен сигнал на входа.
 6. Двете нови придобивки лампово комбо PEAVEY Ultra 112 и процесор Line 6 Firehawk FX
 7. Онзи ден ми пристигна това,голям кеф е да се работи с него,всичко си правиш с телефона има си приложение за андроид.
 8. Здравейте,използвам процесор Line 6 Firehawk FX включен в лампов амп Paevey Ultra 112 по горната схема ,въпроса ми е може ли да се вмъкне в тази схема и Decimator и как трябва да се свърже,защото по ми харесва от процесорния нойс гейт. Ето схемите на свързване на дециматора.
 9. Поръчах Line 6 Firehawk FX ,не можах да устоя на цената в момента в Musicstore 299 евро с доставка до BG.
 10. Здравейте,някой работил ли е с тази машинка,да сподели впечатления,лесна ли е за работа,как е като звук централно и в амп? https://www.musicworld.bg/bg/c_528/i_57826/LINE6_Firehawk_FX.html
 11. Здравейте,отворих тази тема защото има много мнения за допълнителните ефекти свързани към лампов амп.Въпроса ми е има ли значение ефектите дали са True Bypass,променя ли се звука ако сигнала при изключен ефект минава през схемата на ефекта ако не е True Baypass?
 12. Здравейте,имам от днес и лампов амп peavey ultra 112 tube amp а досегашния е Line 6 Spyder IV 30,понеже не съм се сблъсквал досега с лампов амп,въпроса ми е може ли спайдъра да се включи към ламповия за да се използват ефектите, за да не купувам и камиончета.Спайдъра има един вход и един стерео изход, който е едновременно за слушалки и за запис.
 13. Аз след доста четене по чужди форуми си взех Presonus HD 7 от Musicstore в Кьолн за 34 евра.Нямаше голяма разлика в звука между тях и други прехвалени които са 5 пъти по-скъпи.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.