Akerfeldt Отговорено Юни 5, 2014 Share Отговорено Юни 5, 2014 Neck thru Telecaster!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 5, 2014 Автор Share Отговорено Юни 5, 2014 Айде и аз, че не съм се фукал скоро ей това го взех миналата седмица и започнах да разбирам защо хората свирят на Gibson. Страхотен инструмент с типичен Gibson тембър, само че баритон. Много стегнати ниски, и мощ. 12 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Юни 5, 2014 Share Отговорено Юни 5, 2014 УЕПЪН, джът-джъд 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Юни 5, 2014 Share Отговорено Юни 5, 2014 Честито, Рафо, страхотна придобивка - със здраве да я ползваш 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Signal- Отговорено Юни 5, 2014 Share Отговорено Юни 5, 2014 Hofner HF 15. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan9310 Отговорено Юни 8, 2014 Share Отговорено Юни 8, 2014 Не мога да не пропусна да не се изфукам.С първата ми китара Fender CD-60 уникална е ))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 ^ За този Fender CD-60 ти препоръчвам струни Elixir Acoustic 80/20 Bronze with NANOWEB Coating, защото това е китара без добре изразени високи обертонове и Elixir 80/20 Bronze(не фосфор бронз) компенсира чудесно този недостатък. И аз имах такава. Честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 Честито на всички за придобивките!Лими,тези промазаки на Еликсир сериозно орязват честотите и динамиката на струните по мои наблюдения,та по-добре да пробва с нещо друго,ако търси добре звучащи такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 (Редактирано) От частичен бартер,знам,че е китайче ампчето,но за практис амп се е утепАло,щото си е ламба,пък си има атенюатор да го свалиш,че и 5 вата пак къртят уши в стая,а ефектчето е супер според моите виждания за звук.. Редактирано Юни 9, 2014 от Hillbilly 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dball Отговорено Юни 10, 2014 Share Отговорено Юни 10, 2014 Crying Star rebel 27 frets 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юни 10, 2014 Share Отговорено Юни 10, 2014 (Редактирано) Мой ред - Kremona Rosa Luna , flamenco guitar иии за да е пълна фукнята, за българския пазар идват в Фишман Класик електроника , а моята е с Фишман Presys blend.. Редактирано Юни 10, 2014 от PlamenM 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 12 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 ^Форевър фен на Пиви Някаква членска карта трябва да ти издадат, респективно endorsement 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 11, 2014 Автор Share Отговорено Юни 11, 2014 ^^^ Пламене, от къде се сдоби ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 Китарата е от Херман от Казанлък. Ще си похваля родното, свирил съм на няколко пъти по скъпи Кордоба и тази е по-добра. Има си типичната за фламенко звука силна атака, но състейна и е приличен. Сигурно и това че е била за американския пазар има значение... Електрониката е прилична и е приятен компромис - използвам я 80:20=адаптер:микрофон. Но тепърва се чака приличния акустичен усилвател... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts