Jump to content
Българският форум за музиканти

Signal-

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Акустична китара

Signal-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Понеже искам да направя нещо като подарък на приятелката ми, та реших да й изсвиря една романтична и нежна песен, но не се сещам за нищо в този момент. Може ли да ми помогнете? Искам да бъде нещо романтично, чувствително, красиво, нежно…
  2. Ще поръчам онлайн и затова искам да ми предложите нещо качествено.
  3. Къде мога да намеря качествена стойка за китара на достъпна цена? Отделно ми трябва и колан, за да мога да свиря прав. Трябва ми и Каподастер и всичко това на достъпни цени. Благодаря!
  4. Явно ще ми трябва повече свирене. Друг въпрос сега е, че имам тунер и с него си оправям китарата, но последните няколко пъти нещо не ми се получава. Някак друг звук издават струните. Сигурен съм, че е нещо от тунера понеже долу има едни букви или т.нар mode и се смянт буквите. Тунера е fzone FT77
  5. Ако някой има и на металика - може да ми ги изпрати на лично съобщение, също така може да качи файловете в dox.bg
  6. Добър ден, до Вторник трябва да съм научил една песен на акустичната китара, но не й знам нотите. Знам само половината, но проблема е, че един съученик ми я показа и не й знае името.. Ето тук съм я записал, не е много добре понеже имам малък проблем с китарата, но… http://dox.bg/files/dw?a=14ab22979f тук може да я чуете.
  7. Добър ден! Започнах да свиря на китара и от около две седмици един приятел, който се занимава от 5 години ми показва как да свиря, но ми е проблем, че не мога да си отворя пръстите достатъчно, за да стигам всяка една струна. Например BM ми е доста трудна… Приятеля ми каза да си сложа един ластик около дланта докато спа и така няколко дена и ще се разширят. Идеи?
  8. Добро утро! Вчера ми пристигна поръчката и съм много доволен. Снимки ще добавя по-долу, а също така да се изфукам, че една учителка по музика ще ми помогне в началото да науча някои работи и ще ми оправи китарата, което е много важно за мен и го оценявам. Та, да попитам как работи тунера? Не искам да го отварям, че да не направя нещо… Да добавя, че калъфа пасва идеално на китарата и от него съм много доволен. Та, засега имам 9 пера (едно старо и 8 нови, които ще ги пазя, ако стане нещо), имам и тунер, калъф и нови струни. http://prikachi.com/images/849/6759849Z.jpg http://prikachi.com/images/850/6759850d.jpg http://prikachi.com/images/851/6759851O.jpg http://prikachi.com/images/852/6759852D.jpg
  9. Добър ден, търся нотите на песента its my life за акустична китара, ако може и видео урок?
  10. Закупих тунера и струните от сайта, който ми дадохте. От там закупих и другите работи, а скоро ще добавя и снимки само да ми пристигне поръчката до чужбина където живея.
  11. Ами поръчах си тунер, струни, калъф и перца. Мисля, че това са добре вложени 50 лева, остана само лубриканта. А, как се работи със тунера?
  12. Много благодаря! А какво мислите за приложението за телефони? Понеже нямам много пари в момента за тунер, а има и приложения за телефон пък за напред ще взема сигурно. Засега имам пари за калъф, за да мога да я нося в училище и струни. Ще закупя и още едно перо, да имам в резерва.
  13. Здравейте! Отдавна се чудя с коя програма мога да правя ремикс на песни? Например ми харесва някоя песен и искам да я редактирам, как става това? Не ми предлагайте програми като Virtual Dj и FL Studio. Чудно ми е как диджейте в дискотеките правят ремикс .
  14. Здравейте! Аз съм момче, на 15 години съм. Още от малък съм искал да се занимавам с музика, но поради няколко причини съм нямал тази възможност. Най-вече ми харесат китарите, понеже с тях мога да изразя това което чувствам и мисля. Какво друго за мен.. слушам всякаква музика, нямам никакви проблеми със стиловете на музика.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.