atanas_shishkov Отговорено Юни 25, 2012 Share Отговорено Юни 25, 2012 Честито, Тони, много интересна китара )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V.Vichev Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 ИМАМ ГИЪР ИМАМ ГИЪР ИМАААААа ммммммммммм сииии Еххххаааааааа , Най на края Marshall MG15 2 KORG AX3000G Squier start 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 Айвааа мноу гиър си наточил. Аз само с един ще се включа. Дочаках и съм много доволен. Екстра е тиквата. 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 26, 2012 Автор Share Отговорено Юни 26, 2012 ^ завиждам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 ^^^ Аз като пускам снимки сам ги снимам и за фон слагам Български цигари. Може и бира. Иначе някой може да помисли, че снимките от нета са плод на мечтите ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V.Vichev Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 ^ Обещавам Следващото видео на фона на джаджите ))))) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 Честито да ги ползваш със здраве,браво! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 (Редактирано) Fender Telecaster American Deluxe S-1 Switching system - 2007 w/ hardcase Наздраве и честито на всички с новите придобивки по-горе!! Със здраве да си ги ползвате и да им се радвате! Редактирано Юни 26, 2012 от visiondann 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van Dim Отговорено Юни 26, 2012 Share Отговорено Юни 26, 2012 Здравейте, Наскоро пристигнаха: Celestion Vintage 30: Electro Harmonix 6V6 matched quad: Определено има разлика дори и при ниските нива, на които свиря в къщи. В скоро време ще им бъде направен тест както трябва. Поздрави и честито на всички за новите придобивки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юни 27, 2012 Share Отговорено Юни 27, 2012 ха честито на всички люде с нови придобивки, като китари, тикви, говорители, лампи, гиъри и пак китари ей синлимон отдавна се заглеждам по тиквите на тази марка и ще съм ти много благодарен ако направиш подходящо демонстрационно аудио или направи видео поздрави и всичко най- ЙОООнаци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юни 27, 2012 Share Отговорено Юни 27, 2012 Благодаря, Наско! Бих казал, че ме радва не по-малко от Ibanez RBM, макар да нямат общо като тон и гриф. Един готин драйв буст - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юни 27, 2012 Share Отговорено Юни 27, 2012 Acei ще има сигурно някакво демо, само трябва да се наканим. Вчера с колегата stomanov си посвирихме, но нямам нищо за записване в къщи. По натам ще се съберем пак и вече и със колегата ProjectHamsterdam (човека с микрофоните и хапаратурата) И се надявам да запишем нещо. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Юни 28, 2012 Share Отговорено Юни 28, 2012 Благодаря, Наско! Бих казал, че ме радва не по-малко от Ibanez RBM, макар да нямат общо като тон и гриф. Тони, определено е много интересна китара този Страт - имаш ли инфо за вид дърво, адаптери и т.н. Такава конфигурация с един нек-сингъл и бридж-хъм, не съм виждал досега при Фeндер ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Юни 29, 2012 Share Отговорено Юни 29, 2012 Аз пък се облажих с нещо българско 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Юли 1, 2012 Share Отговорено Юли 1, 2012 (Редактирано) Баба "Yamaha" вече е активна. От горката китара остана само дървенията, направо си претърпя пълна промяна, дори надписа на главата не е нейния си. Тремолото беше заменено с флойд, грифа лакиран с нов надпис на главата, ключовете сменени, праговете изпилени, пикгарда от HSS е променен в HSH, като средното S е просто празна кутийка, адаптерите са подменени с EMG 81/85, 5-степенния ключ е вече 3-степенен, издълбана е за да може да се монтира кутията за батерията и те тека те. Май това и беше, вече няма какво да се прави по този инструмент за моя жалост, щото обичам да си чопкам нещо. Относно младежите, които искат да слагат EMG питайте на ЛС докато ми е прясно, относно мондаж и т. н. ако има нужда от помощ! Редактирано Юли 1, 2012 от lyu_records 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts