ultramega Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 Новата ми придобивка http://www.akaipro.c...eluxedistortion Честито. Заслушах се в демото на сайта.... това наистина ли звучи така? Надявам се , че НЕ... 3 Цитирай
rockozaurus Отговорено Юни 1, 2012 Отговорено Юни 1, 2012 Нищо общо няма с демото ... Просто не знаят как да си настроят усилвателя и как да настроят врътките на ефекта. На клипа в действителност звучи, като флекс Скоро ще направя някой запис и може да го постна Цитирай
Acei Отговорено Юни 1, 2012 Отговорено Юни 1, 2012 иии ще чакам да го чуем, че и аз се заслушах в демото ама ми звучеше не като флекс а като банциг Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 1, 2012 Отговорено Юни 1, 2012 Някои хора просто си харесват гаден звук, това дистче е явно е "таргетирано" към тях. Мен ми звучи нещо средно между Boss DS-1 в пулта и Zoom 505 в домашна Хай-фай система... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Звукът от демото верно е тип брачната песен на разгонен стършел в размножителен период, едва ли има друга играчка в света, способна толкова да съсипе звука на Маршал 2550:) На мен ми бие на настроена от първолак Меса Но пък може да звучи добре в микс, знае ли човек. Цитирай
Bummer Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Мен, например, ме кефи подобен "гаден" звук Постигал съм го едно към едно с UM 300 на Behringer Иначе, ако ми попадне в ръцете, с кеф бих си поиграл с dister-a на akai. Цитирай
Yves Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Е какво му е гадното, типичен метъл звук за прохождащи в занаята. Признайте си, че всички в началото сте търсили това /изключая хората дето свирят друга музика /. Кофтито е ако след определен период свирене това продължава да ти е идеал за тон Въпреки че някои хора си смятат, че истинския ъндърграунд метъл трябва да се свири с гнусен и мазен дистър и умишлено използват такъв Цитирай
rockozaurus Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 1) Не съм прохождащ в занаята и съм виждал / чувал доста апаратура. 2) Свиря блус основно и ефекта се справя чудесно ( при намален гейн става крънч и т.н.) Когато се регулират средите ,ниските и т.н по -умело , се получават нещата. 3) Продава се за 199 $ в Musicians Friend и едва ли е пригоден за изхвърляне в кофата. 4) Съжалявам, че за 1-ви път се пристраших да пиша в темата. 5) Доста категорични коментари ,при положение, че никой не го е пробвал лично .. 6) Знам ,че трябваше да си взема Firesound... Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Тоя професионалния къстъм шоп акай много ми прилича на ширпотреба китаец. 1 Цитирай
Fashion Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Още нещо от тази марка, което обогати гиъра ми: 3 Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Браво на Гальо! Семпло и стилно. Само врътката не е мой стил. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 3, 2012 Отговорено Юни 3, 2012 Тоя гейт на Галин освен шум реже и глави, честито на късметлията! rockozaurus, не се обиждай - демото е кофти, но това не значи, че и ефектът е гаден. Щом се спогаждате-честито и на теб! Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Mesa/Boogie Mark 4 (Short Body) - EV Black Shadow 200W speaker - Hard-case - 220-240V Наздраве!! 6 Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Не е точно за тая тема, но понеже не съм подготвен да пусна отделна тема в Изработка и Ремонт, ще се похваля тук: Сам си преправих старото бас комбо Маршал в китарен кабинет c 2х12 Celestion G12T-75. С изключение на говорителите и един лист шперт-плат за новия преден панел, всичко друго си е оригиналното, което и си личи От както се роди сина ми, той получава всички нови играчки, за мен остана да си ги правя сам. Да живее Направи-Си-Сам!!! 3 Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 Фукам се за чужда сметка! Китара на Диката поръчана от мой колега и приятел, днес трябва да му я дам! 11 Цитирай
Recommended Posts