zombie Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Applause-a е 229 евро от Томан (без доставка, на мен ми го доставиха роднини). Скоро може и да дам малко семпли, само да ми остане малко време. Наистина страхотна китара за парите си! п.с. Кольо, честито за придобивката, да си я ползваш със здраве! Цитирай
oldman Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Честито Коко,страхотно изглежда и съм убеден,че звучи супер/след коментара ти/,а това за ривърба е разрешим проблем - просто го заменяш с един фендерски,стига да се събере вътре Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 По случай рожденния ден си самоподарих практис-амп: Line 6 Spider III 75 Watt, 1x12" Celestion Custom Speaker Като за парите си има още няколко силни конкурента, но реших да заложа на вече изпитаното (свирих 5 г. на подобна глава), а и все пак е само за домашни репетиции. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Честито! Ако това ти е за домашни репетиции какво ли имаш за сериозни гигове .. Със здраве да му изкараш животеца на този шишко! Цитирай
krismana Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Копелета, първия лампов амп който имам Peavey ValveKing 112 Combo Все още има да го разучавам доста и да чета яко за видове лампи, но за няколко часа свирене получих душевен оргазъм Чак сега разбирам какво толкова им харесват на лампите .... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Честито!!! Помисли и за смяна на лампите, всички слагани в завода са от гадни до много гадни. Най-добре да намериш някой френд с хубави и да менкате малко, за да видите има ли разлика и колко. Цитирай
Krass_bg Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Скоро (преди месец) се сдобих с нова ел. акустична китара <3 http://www.tanglewoodguitars.co.uk/product...mp;sID=26465118 Цитирай
berki Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Страшен ъпгрейд, но много странен за такава китара.Можеш ли да запишеш нещо? Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Адаптрите перфе, ама си осакатил горкия Фендер с флойд роуз... Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Интересно ми е защо си сложил на фендер ЕМГ-та ?!? Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Човекът си е направил Суперстрат. Цитирай
Daniel_V Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 ЗАЩО? - Защото така! Браво! Жесток е станал! Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) Браво за ъпгрейда. Станала е бижу Интересно ми е защо си сложил на фендер ЕМГ-та ?!? И на мен ми е интересно защо единия китарист на Slipknot свири с Telecaster(с EMG-та), ама още не ми е отговорил не eMail-ите. Редактирано Февруари 18, 2010 от Valserp Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Хаха, ами удобна му е китарата на пича пък иска тежък звук! Супер е, важното е той да си я харесва Цитирай
Recommended Posts