Jump to content
Българският форум за музиканти

berki

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара : )

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

berki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ако е Audio Engineer- тонрежисьор. Но зависи, ако ти трябва за такава специалност в чужбина, прегледай в програмата какво точно се учи. Някои специалности са доста технически, а музикалната част хич я няма.
  2. Разшири си малко музикалната култура. Българската сцена не се изчерпва с Миро, Дони, Нети и Мария Илиева. Има много нови страхотни български изпълнители, просто са малко по-ъндърграунд, но все пак това е така не само тук. Иначе като спомена Миро, слушал ли си новата му песен с Дивна? Според мен е наистина добре направена и кефи!
  3. Както горе съм написал, вече търсих, но темите или са на по 5-6 години, или са се превърнали в дискусия кой работи по-добре. Моля да ми дадете координата на лютиер в София, който работи добре и бързо : ) Става въпрос за класическа китара със сцепена част, която не знам как се нарича. Отбелязана е на снимката: http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc01185t.jpg/ Заради лекото сцепване, 4, 5 и 6-та струна бръждят нечовешки.
  4. Дано, дано-честитоооооооооооооооооо. Искам снимки и семпли като пристигне
  5. Имам я, да за начинаещ е много добра
  6. Реших направо да ги пусна тук.И без това на ЛС ми писаха доста хора.Налазвайте! MOD EDIT: Грешно решение. Пак помисли по време на почивката. Приятно свирене!
  7. Повтаряно е 1000 пъти, изполвай търсачката. Няма само лява ръка, за да свириш и двете ти ръце трябва да са в синхрон.Пускаш метронома и почваш, ако искаш ми дай email на ЛС, ще ти пратя някои хубави учебници.
  8. berki

    Ел. китара

    Всеки ден до 19:30 работят.
  9. Еее, д**а, никой не е казал нищо И мен ме интресува същата тема, в главата ми е страшна каша.
  10. @liquid_death А сестра ти свободна ли е
  11. Толкова ли не можа да погледнеш 5 теми по-надолу.Също и на предишната страница.После, ако още имаш въпроси, използвай търсачката,която е горе отдясно.
  12. Честито!Колко излезе DI Box-ът?
  13. Първо е Cort-ът.А да кажеш моделите? Едит:Опа, видях ги в заглавието!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.