Jump to content
Българският форум за музиканти

berki

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от berki

  1. Ако е Audio Engineer- тонрежисьор. Но зависи, ако ти трябва за такава специалност в чужбина, прегледай в програмата какво точно се учи. Някои специалности са доста технически, а музикалната част хич я няма.
  2. Разшири си малко музикалната култура. Българската сцена не се изчерпва с Миро, Дони, Нети и Мария Илиева. Има много нови страхотни български изпълнители, просто са малко по-ъндърграунд, но все пак това е така не само тук. Иначе като спомена Миро, слушал ли си новата му песен с Дивна? Според мен е наистина добре направена и кефи!
  3. Както горе съм написал, вече търсих, но темите или са на по 5-6 години, или са се превърнали в дискусия кой работи по-добре. Моля да ми дадете координата на лютиер в София, който работи добре и бързо : ) Става въпрос за класическа китара със сцепена част, която не знам как се нарича. Отбелязана е на снимката: http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc01185t.jpg/ Заради лекото сцепване, 4, 5 и 6-та струна бръждят нечовешки.
  4. Дано, дано-честитоооооооооооооооооо. Искам снимки и семпли като пристигне
  5. Имам я, да за начинаещ е много добра
  6. Реших направо да ги пусна тук.И без това на ЛС ми писаха доста хора.Налазвайте! MOD EDIT: Грешно решение. Пак помисли по време на почивката. Приятно свирене!
  7. Повтаряно е 1000 пъти, изполвай търсачката. Няма само лява ръка, за да свириш и двете ти ръце трябва да са в синхрон.Пускаш метронома и почваш, ако искаш ми дай email на ЛС, ще ти пратя някои хубави учебници.
  8. berki

    Ел. китара

    Всеки ден до 19:30 работят.
  9. Еее, д**а, никой не е казал нищо И мен ме интресува същата тема, в главата ми е страшна каша.
  10. @liquid_death А сестра ти свободна ли е
  11. Толкова ли не можа да погледнеш 5 теми по-надолу.Също и на предишната страница.После, ако още имаш въпроси, използвай търсачката,която е горе отдясно.
  12. Честито!Колко излезе DI Box-ът?
  13. Първо е Cort-ът.А да кажеш моделите? Едит:Опа, видях ги в заглавието!
  14. Извинявам се, но няма ли да е по-лесно да си вземеш друга китара Ако не е тайна, защо продаде арията?
  15. Както и за повечето от останалите споменати марки... Айде стига с това "чувал съм, че било хубаво ягодовото сладко, ама не съм ял, но един съсед ми каза, че видял един как яде...". Еее, как си знаех, че някой ще ме нахрани за това ми изказване.Останал съм с такива впечатления, защото няколко приятели са имали Stagg-ове.Както и да е, тоя спор е воден много пъти, няма нужда от още 1.
  16. Защо не прочете важната тема боцната горе?Всичко това е писано, обсъждано 1000 пъти. И все пак: Cort-ът, който си избрал е със единични адаптери, за тези пари виж Cort KX5. Пробвал съм WI14, лично на мен ми е доста удобна, звукът е добре като за евтина китара.За парите си е ок. Към Stagg по-добре не се насочвай, доста негативни отзиви за марката има. Cort-ът(KX5) и Washburn-а са по-добър избор от евтините Squier-и.
  17. berki

    Начинаещ...

    И си свирил 5 години като автора?
  18. Страшен ъпгрейд, но много странен за такава китара.Можеш ли да запишеш нещо?
  19. 100% съм сигурен, че sample 1 е кремонският адаптер.Иначе 2 ми допада повече, звучи някак си по-пълно. : )
  20. звока на кирк хамет и перфектения! абе важно в да има мн дистер и тресня!!! :punk_guitar: :punk_guitar:
  21. berki

    Squier Deluxe

    Мда,сега разбирам защо има фенклуб на Squier... :thumbs_up:
  22. Еееегати красивата китара ! За колко я взе и какъв звук вади ? За 350 лв. Иначе адаптерите са с доста висок аутпут и звучат добре с драйв.На чисто не са толкова добре,но все пак това си е евтина китара.
  23. Гласувах за 5,но и 1 ми харесва много.3 ми харесва най-малко.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.