kolio_k Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) Мерси, мерсиИзработка, звук...всичко е просто перфектно А за формата, такъв роудс ми беше мечта да имам от 6-7 години насам..сега се сбъдна и ми пасва идеално Бая мохабед му праснахме над нея, докато я правеше ( Диката ), даже май му придържах тяло за малко докато реаботеше по него. Да ти е честита, не мой тип много, но изработката е супер, а с материала се запознах отблизо- супер е. Яко жицааааа.... Редактирано Август 12, 2008 от kolio_k Цитирай
black_waltz Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Брех, трябвало е още малко да му помогнеш на Диката докато я прави, барим на нея засвиря като теб Благодаря, за честитутките Цитирай
kolio_k Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 С тази се сдобих доста отдавна ( 4-5 месеца) ,но не съм я споменавал тук. Модела се води Gibson LP Limited, правена е 2002 в много ограничен тираж и всъщност е Студио+ с PAF адаптери и клюючове Grover А иначе вчера дойде от Германия този уред Немския клон на Гибсън спонорира с инструменти албума на певицата с която свиря и това е последната придобивка по трасето. Хубавото е,че за разлика от първия Стандарт ,който получих преди няколко месеца за летния тур, този, срещу малко, символично заплащане ще си го задържа. Можех да избирам между двата, но може би защото и този е с PAF адаптери, вместо със стандартните Бърстбъкъри, ми харесва малко повече като саунд Цитирай
Додо Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 ^ Човече... не може, човек да има такива инструменти и да е смъртен... ;) :recourse: Най - откровено ти завиждам! Браво Цитирай
kolio_k Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Мерси , друже. Наистина са много яки инструменти Цитирай
Valserp Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 (Редактирано) Темата е за китари, които имаме, не за които мечтаем. Кольо, I dub thee "Les Paul Addict". Браво за безценните придобивки, продължавай със същата певица Редактирано Август 13, 2008 от Valserp Цитирай
synchu Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Мерси , друже. Наистина са много яки инструменти Честито Поискай си и един Класик с '57 Цепи боята на стената Много аутпут, много нещо Цитирай
Roshaff Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 (Редактирано) Гибсъните къртят.Браво!!!!!!!!! И тази,шаренката по-горе,не знам ESP ли е,LTD може би...Ааааа,мисля,че е Dean Жесток дизайн.Евала!!! А аз мислех да си трая,ма фукльото в мен се обади.Тa,машината е вече на около месец и половина,дори се срастнах с нея 7 струнка Ibanez RG 1527 RB.Сега остава само да и сложа DiMarzio D Sonic 7 за bridge и май ще е Blaze за neck Редактирано Август 13, 2008 от Roshaff Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Моето е по-скоро за изработка и ремонт,ама айде... Развалих още една легенда като си "косЮмизирах" стария Epiphone Gothic Explorer c 2 EMG-HZ (H4-bridge; H3-Neck) Че сега докато са ми разглобени 2та Винтиджа, а други 2 китари са в настроени в стандартно Си, ми трябва 2ра резервна китара за Bloodstock Open Air този уикенд, а 2та нови B.C.Rich-a ще трябва да ги почакам още малко. Цитирай
kolio_k Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Мерси , друже. Наистина са много яки инструменти Честито Поискай си и един Класик с '57 Цепи боята на стената Много аутпут, много нещо Мерси, ама нищо повече не мога да искам, вече ми дадоха две и ако пак нахалствам ще ме прокълнат. Но аз съм и без това повече от доволен , дай боже вскиму Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 ^Еее,страшни са,честито и със здраве да ги експлоатираш-заслужаваш си ги! Цитирай
sw1tched Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Че сега докато са ми разглобени 2та Винтиджа, а други 2 китари са в настроени в стандартно Си, ми трябва 2ра резервна китара за Bloodstock Open Air този уикенд, а 2та нови B.C.Rich-a ще трябва да ги почакам още малко. Това като задачите по математика в училище Та колко китари ще имаш с новите 2, 8? Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Хахаха! Излови ме Само че не ти е вярна сметката. Китарите ми сега са 8,не споменах за всичките в условието на задачата Някой ще каже: Какво ги праите по толкова китари?! Еми държим си ги на ей такава стойка за кеф Цитирай
Recommended Posts