Jump to content
Българският форум за музиканти

Додо

Members
  • Мнения

    329
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Додо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Ако е само за изкарване на някакъв звук, различен от сухия - ползвай software - Amplitube, TH1 и тем подобните. Поне такъв има доста из нета. Вероятно и за него ще ти трябва малко разучване за да успееш да докараш свестен звук, но не е невъзможно и ми се струва по-рентабилно от реставрирането на стар касетофон. Ако имаш някакви етични проблеми с... пиратството, има и доста безплатни варианти, като примерно това (копирано от подписа на KeRRANGKid). Вече по нататък можеш да разучиш как да си играеш с тези vst плъгини или отделни програмки, но пак казвам - според мен, това е по-добрия вариант. Ако го правиш заради запояването и тн., не мога да ти помогна .
  2. @Docc(пък и който знае): За какво служи тая "ластичка за коса" на нъта? Виждал съм го на доста китари и то все с различни парцалки, но така и не мога да си обясня какво прави там...? О, и... Е*ати якия риг!
  3. Додо

    Line 6

    Е, значи перфе - ще се купува GX-a! Gracias, пичове!
  4. Додо

    Line 6

    Става въпрос за нещо от . Сетъпа тук е малко различен, но подобен и мисля, че ще стане без проблем. Това не е толкова важно де... Не взимам интерфейса с тази цел, просто ми е любопитно! Е, сигурно ще е GX-a, пък ако не сполучат работите, ще се видим пак в "купувам-продавам".
  5. Додо

    Line 6

    Да, 100% ще се ползва и друг софт, който всъщност мисля, че ще може да ми свърши работа при китарните извращения и това сериозно накланя везните към GX-a. А да речем, че примерно реша да ползвам картата като преам(един вид) и я вържа в power amp-а през изхода за слушалки, вместо през analog out-a(който го има само на UX1)? Проблем ли ще е(като изключим това, че ще ми трябва преходник заради 1/8" жак)? Вероятно звуча като пълен невежа, но да си призная - май съм си такъв .
  6. Додо

    Line 6

    Howdy! Ще се купува скоро usb интерфейс, та съм се ориентирал към line 6 и се чудя дали има смисъл да си купувам UX1 или по-добре да си взема Pod StudioGX. Основните ми доводи за купуването на UX1 е заради FXjunkie Pack-а, който на хартия изглежда доста добре, но пък съм чувал и, че за нищо не става. В тубата, а и нета като цяло, свестни семпли не намерих и ми е мъгла, а изглежда много интересно. Харесвам такива китарни извращения и звуци, които нямат много общо с китарата, но често такива ефекти са практически неизползваеми, така че ще се зарадвам на мнения от хора, ползвали този пак да ми кажат струва ли си или не. И... други явни предимства на единия пред другия не видях. Ако мислите, че има нещо по-важно в UX1 от FXjunkie pack-a споделете! Danke!
  7. Много е добро и на мен лично не ми се струва особено дълго ! Keep it up!
  8. Завинаги!!!!

  9. Аз от китари с флойд не разбирам, та може да е по-различно, обаче на моята с 11-ки в МИ си свиря и ми е много по-удобно от колкото с 10-ки. То верно си е до човек и до сетъп, ама идеята ми е, че може да се свири с 11-ки в МИ и даже си е приемливо. Аз свиря с Elixir, обаче дебелината е същата.
  10. Направо не знам какво да ви кажа...
  11. Додо

    Hi!

    Адашеството няма общо с чивтосването!! Иначе, добре дошъл, пич!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.