docc Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 честито мантова е мечта за мен и поне още един ламбов маниак, за който се сещам Благодаря! ...а въпросният ламби-фен го чакам на (уговорена) дегустация! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 (Редактирано) ^Леле.. Честито!! Редактирано Юни 19, 2008 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 congratulations ,docc!!! Отново едни гърди пред тълпата! Със здраве да го ползваш и да му се радваш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 Мисля, че е време и аз да се разпиша Line 6 VARIAX 300 Acoustic Nylon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kkertev Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 От вчера съм горд собственик на тази принцеса. И старата ми принцеса: И в момента съм много :happy: :happy: :happy: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 :happy: :happy: :happy: :wub: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Взех това:http://i.data.bg/08/06/19/1012250_orig.jpg Де си тръгнал да се биеш с мойта въшка? Дай да ги сбием да видиш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Мисля, че е време и аз да се разпиша Line 6 VARIAX 300 Acoustic Nylon Семпъл, семпъл , много моля И аз съм кандидат за подобна, ама нямаше в магазина в УСА да пробвам а не ми се искаше да купувам на сляпо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 ^ Ако ми остане време през уикенда ще запиша нещо. Но ако си в София - може да минеш и да я тестваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 От десетина дни съм в клуба на Ибанес, единствената до момента бройка в БГ от лайн-ап-а на Ибанес за 2008г.,скоро и в говорилнята ще ви разкажа подробно за нея, Камертон и Икономов!!! SAS 32 EX - WH: За 30 годишнината ми на 1.05.2008г. от женичката това черно СТАГГ-че,а куфарът за него е от приятелите ми: ... а тези готини солнички, които ме съмнява да използвам някога са ми подарък по същия повод от бандата - Е-79 П.п. Извинявам се ,че се получи толкова дълго, но и скоро не бях се фукал :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Не съм голям фен на Ибанез, но трябва да призная, че китарата е адски красива, за звука не се съмнявам. А между другото, откъде са солничките, че са мн култови? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Ей, Докторе, дай е'но кръгче бе... Доктор на науките, вече май ще се хабилитира и като професор по музики, звук и други хубавини. Дай семпли, бъди така добър... Честито. Рафо, къде ти е сомберото бе. И Ибанец-ът изглежда подкокоросващо... Въобще не моа се похвала, освен че им напълнихте очите; надявам се, в скоро време и ушите ще напълните, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Новата ми играчка (VOX AC30) да си дрънкам в буса докато пътуваме. Вади невероятно добър звук като за такава играчка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arteglam Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Това какви пари струва и като усилвател ли действа точно че не ги разбирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 Излезе ми около 90 лева и да , действа като усилвател, има гейн, тон, мастер, а също и вход за мп3 плеър например, за да можеш да свириш с бекинг трак. Ако на някой му е интересен звука мога да пусна някой семпл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts