Jump to content
Българският форум за музиканти

kkertev

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kkertev last won the day on October 5 2012

kkertev had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About kkertev

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,165 profile views
 1. Здравейте колеги,група EagleHeart BG от София,търси басист.Групата свири класически кавъри от 80,90 те години на хард рока и хеви метъла.Metallica,Judas,Accept,Dio, W.A.S.P. и други.Групата е от 9 години по сцените на България,мото-събори,фестивали и клубове.Търсим достатъчно можещ и сериозен човек който наистина обича да свири свирил е и обича такава музика,и има желание да се занимава и пътува.Групата е от 4ма човека ,китара,вокал,бас и барабани.Така че басиста ще има доста работа Репетира се 1 път седмично само за направата на песните не за учене.Достатъчно големи сме за да си ги учим в вкъщи..Желаещите могат да ми пишат съобщение за повече подробности. long live rock and roll.
 2. kkertev

  басист в София

  Здравейте,група EagleHeart BG от София,си търси басист.В момента има поети участия и работим с наети музиканти,но си търсим човек за постоянно.Групата свири класически рок кавъри от 80те и 90те.Свирим за забавление и нямаме за цел да ставаме звезди.Имаме ангажименти по клубове и мото-събори.Търсим човек който може и има желание да свири тази музика.С възможност за пътуване.За повече подробности на 0879944265.
 3. здравейте,още ли търсите китарист?
 4. Продължаваме с търсенето!
 5. Здравейте,група EagleHeart BG от София,си търси басист.В момента има поети участия и работим с наети музиканти,но си търсим човек за постоянно.Групата свири класически рок кавъри от 80те и 90те.Свирим за забавление и нямаме за цел да ставаме звезди.Имаме ангажименти по клубове и мото-събори.Търсим човек който може и има желание да свири тази музика.С възможност за пътуване.За повече подробности на 0879944265.
 6. Първо честито на всички за новите придобивки. Много отдавна не съм писал тук и мисля че е време и аз да се изфукам. Макар и с 2 месеца закъснение. След 9 месеца ровене в нета и чакане най-сетне перфктният дойде. Адриан - къстам шоп. Нисък екшън Тегло в момента след ъбгрейд -5кг. Мензура.-49см Перфектно интониран Отлично звучене както на мелодичните линии от сорта на АГУУУ,АГУУУУ. Така и на HI GANE - УАААААА УААААААА Пожелавам на всеки такова нещо,чувството,усещането,емоцията, всичко е невероятно. Благодаря на съпругата ми за съдействието Поздрави на всички.
 7. Знам Ники но според мен е нормално,не съм много добър в това но мисля че съм се справил
 8. относно кабелите м/у амп - китара са два - EVH 130lv 99,low- noise За протокола,брумът не е само в вкъщи,но и в студиото където репетираме.
 9. Ники, всички кабели са сменени по китарата и запоени както трябва.
 10. Здравейте,имам следният проблем.китарата ми е лес пол модел. 2 volume 2 tone 500k. 250k адаптерите сеймор дънкан вързани по схема от сайта на дънкан. Проблемът е следният,когато волюм пота е усилен до край си има нужният бял шум и с допир до струните с ръка изчезва,когато е намален до край няма шум,но когато се усилва по скала м/у 2,3,--- до 8.9 между крайно намален и крайно увеличен се получава БРУМ. Брумът изчезва в 2те крайни положения на пота,тоест min и max. Смених потенциометрите с нови проблема не се реши. Някакви идеи ?? Благодаря. Ето схемата на връзване: http://www.seymourduncan.com/images/products/electric/humbuckers/501005-110.pdf
 11. kkertev

  Can't Let You Go (cover)

  Едно яко парче направено в домашни условия. Записано с съпругата ми. Част от китарните парти и всички вокали са нейни. Другите моИ. Надявам се да ви хареса http://soundcloud.co...et-you-go-cover
 12. Това имах и аз в предвид колега,относно еквалаизера.
 13. Темата е за БОС, КОЛЕГА !!!!
 14. За всеки влак си има пътници колеги
 15. kkertev

  muzikant.org във Facebook

  i ' m inside
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.