musicman Отговорено Октомври 25, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2007 ^ Немога да ти кажа точна цена защото вече не я помня Виж в сайта на Визиартс или пиши на Джани да ти каже. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Октомври 25, 2007 Share Отговорено Октомври 25, 2007 Не мога да не споделя моят приятел Ники - Фена какво бижу ми сътвори. Благодарско. Ники, очаквай да чуеш ефектчето в албумеца, който се подготвя ...невероятен дизайн...а да ти е честито...и някой ден да почерпиш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 ^Честито, а от извън БГ ли го купи? Аз поне очаквам с нетърпение ревю и впечатления, че нещо съм му хвърлил поглед и изпитвам колебания между него и timefactor-a на Eventide... Но ако Нова-та има поне нещо общо с 2290 (извън маркетинговите писания, че "е базиран" на него) няма да има съмнение кой ще си взема - аз поне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 еее и аз доживях да си зема Distortion...Не е кой знае какво даже въобще ама мен ме радва ето го и него : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) Редактирано Октомври 30, 2007 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RichieSambora Отговорено Ноември 1, 2007 Share Отговорено Ноември 1, 2007 Днеска си взех от Технополис едно кубе - Fender Frontman 15G. Като за първо, мисля че е добър избор. Едо и една снимка: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fanatik_Priest Отговорено Ноември 3, 2007 Share Отговорено Ноември 3, 2007 (Редактирано) От вчера съм горд притежател на тази красавица - Schecter OMEN 7 Extreme BCH : От Томан пристигна точно за месец и половина, но нервите си заслужаваха. На СЕДМОТО небе съм! Само, дето сега съм си по Ловеч и нямам с какво да я чуя тук, но утре вече ще има "Feel the power!" Още веднъж "здрасти" на Schecter семейството! Редактирано Ноември 3, 2007 от Fanatik_Priest Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Talic_Zealot Отговорено Ноември 3, 2007 Share Отговорено Ноември 3, 2007 Е па брао. Топ-а направо кърти. Па да се появиш по фестовете да се изфукаш с нея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Ноември 3, 2007 Share Отговорено Ноември 3, 2007 Поздравления за Schecter-а,изглежда много готино Ето и една фукня от мен след дълго чакане най сетне се сдобих с една китара която отдавна исках Звучи страхотно,леко по прозрачна от ЛПто ми,която от своя страна звучи мъничко по дебело.Като цяло оценката ми за инструмента ми е 10 от 10,само ротари суича ме дразни,но бързо се свиква Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 3, 2007 Share Отговорено Ноември 3, 2007 ^Мдам със всичко се свиква - определено Честито и да и се кефиш, в което съм сигурен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Ноември 3, 2007 Share Отговорено Ноември 3, 2007 (Редактирано) Кольо , честито за прекрасният инструмент . Да го разтриваш както само ти си знаеш . Да се похваля и аз с какво се сдобих тия дни.Още нямам пълни цялостно мнение за машинката щото бях много зает ,но на първо слушане ми направи голямо впечетление кристалният саунд на този процесор. Редактирано Ноември 3, 2007 от Fashion Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Вече е от няколко месеца но сега намерих време да се похваля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 5, 2007 Share Отговорено Ноември 5, 2007 Хей, бейбе! Сбъднах една от пубертетските си мечти! Отсега нататък АЗ ще издевателствам над бейбето на Цвъри - срещу известна сума, разбира се! Вече имахме неколкочасови актове и кво да ви кажа - оргазъм в стил GCB95. Оправям бейбето с драйв и отпред и отзад, фантазията ви е бедна! Е, не е като да клецаш Морен педал (Black bird) или Уами (visiondann), които са се похвалили наскоро, но все е секс, пък е и класика. Дето се вика - go stright - go analog. Много по истински звучи от секви процесорни квакочи. Всъщност то това си е истината. Снимки няма да ви показвам, щото са неприлични! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 FireSound от Ники. Супер Драйв Бустер...замислям се за следващи ефекти от него! Ето и малко демо като буст пред амп. http://nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_FireSound.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts