Jump to content
Българският форум за музиканти

ukeil

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ukeil

  1. Първия видео клип на група Cold in December ,
  2. ukeil

    Просто съвет!

    Такава каквато ти е на картинката jackson js30 dinky
  3. ukeil

    Просто съвет!

    Здравейте!Искам съвет дали ще е изгодно да направя следното:разполагам сега с едно кубенце Fender 15g frontman и процесор behringer v amp 2.Мился си дали ще е удачно да продам тези неща и да си взема ей това: http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=MG50DFX Имам в предвид ,че ще остана само с това-китара и това кубе...дали ще ми е достатачно...стилова ориентация-рок-лед зепелин,пърпъл,рейнбоу и метал- най-вече траш. Нека дадат мнения само хора ,който имат някакъв опит и познания по този въпрос!Благодаря!
  4. Еми стига толко вадене..кофти е ама The Deeper The Love Intro
  5. ето какво скълпих и аз от металицата тая сутрин Motorbreath Извинявам се за кофти звука..ама го записвах с микрофона от слушалките А за The Deeper The Love ще я пусна и нея,но късно видях и сега ще я вадя.
  6. ukeil

    Моля за мнения :)

    Благодаря за съветите!
  7. ukeil

    Моля за мнения :)

    Aми да и попринцип ми се криви звука от самото кубе защото е слабо и като се увеличи повече... и става неприятно за свирене,искам по плътен да е звука да няма толко пръщене..и предполагам че е от това защото когато свиря тихо е добър.. а другия проблем е че барабаните ме заглушават мен...повече мощност трябва...
  8. ukeil

    Моля за мнения :)

    Здравейте!В момента разполагам с процесор Behringer v amp 2 и едно 15 вата Fender frontman 15g...искам по силен звук.Музиката която свиря като стил е Thrash и Rock ... Metallica,Testament...Rainbow,Purple,Whitesnake... Бюджет...за съжаление не много...300 лв... Моля за идеи...да взимам стар усилвател и да си правя колона...или пък някакво кубе?Мерси на всички отзовали се!
  9. Може да ти се е разтроил флойда..следващия път сменяй струните една по една
  10. Здравейте!може ли да ми обясните как след като отвориш вст инструментс ездръмър да кажеме в cubase или други такива програми ,се редят желаните барабани?Че се опитвах а нещо не става да излезе звук като пусна play на cubase.Мерси на всички!
  11. мисля,че няма да е и зле да я занесеш на някои дето разбира,защото флойда трябва да е в то4но определена позиция за да не ти разтройва...и следващия пат като сменяш..или една по една или мушкаш нещо в дупката на под флойда което да го държи както си е (как го обясних само.. )
  12. добре бе хора не съм в тая свера не разбирам..помолиха ме и не знаех какво да правя и те..питам ви ..ама в тоя форум само това знаят тарси в нета...нали е за това да си помагаме...не знам какво толко ще стане ако напишеш едно име на програма..но съсигурностъ ще ти е полесно отколкото да напишеш как трябва да се тарси как сме мързели и още много такива...се пак наистина едно благорадря за отговорите!
  13. за с камионче към компютър ,за да звучи хубаво мисля ,че ти трябва предусилвател...нека се изкажат другите..
  14. опа извинявам се горе место guitar rig в скобите трябваше да е точно гуитар про ...ок а други има ли ?
  15. извинявайте ако не съм формулирал нещо как трябва ама не съм запознат с барабаните просто иксам да питам за един приятел...някакви програми ако знаете които да ти показват как се свирят барабаните на дадена песен(нещо като guitar rig)мерси на всички отзовали се!
  16. ukeil

    Препоръчайте ми

    свири началото на Nothing Else Matters аз това свирех отначалото..и много други акустични части на песни...което ти харесва бе така е най-добре!
  17. ukeil

    Препоръчайте ми

    не,че нещо ама имаш си уши.. слушаш,харесваш,проверяваш,научаваш Научаваш е от тука има мн табулатури: www.ultimate-guitar.com
  18. свирене ви трябва , упражненя..мн репетиции...
  19. ukeil

    Jackson

    моя пък е бая тежичък...всеки който го е хващал ми го е казвал... затова написах с голямо НО,че трябва да се гледа много,защото сред ментетата от 500 лв. има и такива който стойността им е повечко
  20. ukeil

    Jackson

    Аз имам Jackson JS30Dinky с фолйд.Китарата си е много добра,НО при покупка на китара установих,че в действителност трябва много да гледаш...защото аз съм късметлия, че уцелих с тази китара,но не вскички са качествени...затова отиваш и слушаш, оглеждаш...всичко което се сетиш правиш и тогава купуваш успех!
  21. аз се родих тогава а иначе свиря от 16 годишна възраст....
  22. Ez Drummer,Addictive Drums,Nativ Instruments Battery... за тия съм научил от този форум ..имам ги и трите и са добри. хаиде чакам бирата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.