Jump to content
Българският форум за музиканти

ukeil

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ukeil

  • Рожден ден 05/23/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Перник

ukeil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Първия видео клип на група Cold in December ,
  2. ukeil

    Просто съвет!

    Такава каквато ти е на картинката jackson js30 dinky
  3. ukeil

    Просто съвет!

    Здравейте!Искам съвет дали ще е изгодно да направя следното:разполагам сега с едно кубенце Fender 15g frontman и процесор behringer v amp 2.Мился си дали ще е удачно да продам тези неща и да си взема ей това: http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=MG50DFX Имам в предвид ,че ще остана само с това-китара и това кубе...дали ще ми е достатачно...стилова ориентация-рок-лед зепелин,пърпъл,рейнбоу и метал- най-вече траш. Нека дадат мнения само хора ,който имат някакъв опит и познания по този въпрос!Благодаря!
  4. Еми стига толко вадене..кофти е ама The Deeper The Love Intro
  5. ето какво скълпих и аз от металицата тая сутрин Motorbreath Извинявам се за кофти звука..ама го записвах с микрофона от слушалките А за The Deeper The Love ще я пусна и нея,но късно видях и сега ще я вадя.
  6. ukeil

    Моля за мнения :)

    Благодаря за съветите!
  7. ukeil

    Моля за мнения :)

    Aми да и попринцип ми се криви звука от самото кубе защото е слабо и като се увеличи повече... и става неприятно за свирене,искам по плътен да е звука да няма толко пръщене..и предполагам че е от това защото когато свиря тихо е добър.. а другия проблем е че барабаните ме заглушават мен...повече мощност трябва...
  8. ukeil

    Моля за мнения :)

    Здравейте!В момента разполагам с процесор Behringer v amp 2 и едно 15 вата Fender frontman 15g...искам по силен звук.Музиката която свиря като стил е Thrash и Rock ... Metallica,Testament...Rainbow,Purple,Whitesnake... Бюджет...за съжаление не много...300 лв... Моля за идеи...да взимам стар усилвател и да си правя колона...или пък някакво кубе?Мерси на всички отзовали се!
  9. Може да ти се е разтроил флойда..следващия път сменяй струните една по една
  10. Здравейте!може ли да ми обясните как след като отвориш вст инструментс ездръмър да кажеме в cubase или други такива програми ,се редят желаните барабани?Че се опитвах а нещо не става да излезе звук като пусна play на cubase.Мерси на всички!
  11. мисля,че няма да е и зле да я занесеш на някои дето разбира,защото флойда трябва да е в то4но определена позиция за да не ти разтройва...и следващия пат като сменяш..или една по една или мушкаш нещо в дупката на под флойда което да го държи както си е (как го обясних само.. )
  12. добре бе хора не съм в тая свера не разбирам..помолиха ме и не знаех какво да правя и те..питам ви ..ама в тоя форум само това знаят тарси в нета...нали е за това да си помагаме...не знам какво толко ще стане ако напишеш едно име на програма..но съсигурностъ ще ти е полесно отколкото да напишеш как трябва да се тарси как сме мързели и още много такива...се пак наистина едно благорадря за отговорите!
  13. за с камионче към компютър ,за да звучи хубаво мисля ,че ти трябва предусилвател...нека се изкажат другите..
  14. опа извинявам се горе место guitar rig в скобите трябваше да е точно гуитар про ...ок а други има ли ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.