edgecrusher Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 днес домъкнах удома едно такова: Да не тормозя съседите твърде много. Иначе свиря стриктно с Line 6, ама Спайдера ми е в студиото ,та се обурудвах с тая "въшка" за домашна употреба. Не робувам на марки, но взех това защото беше най-надежното за парите си... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 днес домъкнах удома едно такова: Да не тормозя съседите твърде много. Иначе свиря стриктно с Line 6, ама Спайдера ми е в студиото ,та се обурудвах с тая "въшка" за домашна употреба. Не робувам на марки, но взех това защото беше най-надежното за парите си... В спецификацията пише , че има FDD . Това означава ли , че има флопи ? Цитирай
TONY Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 FDD - не е флопи - ако не ме лъже паметта трябва да напомпва баса и звука като цяло така че малък амп и на ниско ниво да изкарва по обемист звук ВСЕ ЕДНО ПОлЗВАШ 4Х12 ама не съвсем естествено - просто добра добавка и полезна Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 FDD- Frequency Dependant Damping Иначе ефекта от това както каза и ТОНИ е леко бууст-ване за звука. Според Marshall това давало леко усещане за Solid State амп... Щом казват Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Известно време се терзаех с мисли, как да запълня една "дупка" в дома6ното си студио. Устройствата, които ме интересуваха бяха: - TC Electronics G-Force; - DBX Quantum (Quantum II); - Eventide (нещо над модела DSP-4000) Основнтата ми цел бе6е с най-малко средства да покрия най-голям кръг от зада4и, които бих имал пред себе си ... Това, което избрах не бе най-ефтиния вариант, но със сигурност за мен е най-добрия. Питах и разпитвах, 4етох ревюта и накрая най-разумното ре6ение ми се стори това: orville_front orville_rear EVENTIDE ORVILLE Това е по-големия брат на Eventide DSP-7500 и по-малкия брат на флагшип-а Eventide H-8000. Най-хубавото е, 4е Orville e "H-8000 ready". Т.е. ако го пратя до фирмата срещу допълнително заплащане (доста солено ) го ъпгрейдват до модела Н-8000(FW). Eventide Orville има 8 х мощта на DSP-4000. Имам 4 входа и 4 изхода, които могат да работят независимо. Т.е. спокойно биха могли да се зака4ат към Aux, Insert или FX-Loop кръгове и да разботят с разли4ни ефекти през тях. Тепърва ми предстои да се запозсная с морето от възможности на това "чудовище"!! Наздраве!!!!! Друже, много са ти големи снимките за рамките на форума! като ги смалиш свирни да ти ги сложим пак! Редактирано Май 14, 2006 от MDFk Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 След вашите хвалби изгледжа меко казано смешно... но... Tа купих си 2-ра ръка Roland Cube 15 за 100 лв, много запазено За цената ми се струва убиец. Цитирай
NOmastrubation! Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 aйде и аз да се похваля скромно-взех си Squire Bullet Strat Arctic White + Fedner 15G amp(е достатъчно за домашно ползване и за начинаещи...) Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Рядко се хваля с нови китари,тъй като те идват и си отиват,но когато в къщи пристигна по-малката сестра на основната ми китара Suhr Classic S то е нужно да се спомене.Та ето я новата красавица: Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Честито!!!! Красива и елегнтна китара ...... Попаднала е където трябва .... само няма да и изневеряваш с други .... китари де ... или поне не в нейно присъствие Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Супер дрънкало, честито!!! [off]DeathZone, ти кога ще се похвалиш с твоята? :green: [/off] Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 4естито, Владо! Накара ме да се замисля и над тази марка ! Цитирай
VOSTOK Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Пичове, изключително щастлив съм да се похваля с 2 нови (на практика - от днес и двете) придобивки: Придобивка1: Новата ми китара: Epiphone Les Paul Studio. Ако се чудите откъде я познавате - до вчера (всъщност, до ранните часове на днес) беше собственост на Рафо... Придобивка2: Първото бикче с новото лого на N-аудио: Сутринта пристигна, с размерите на кибритена кутийка е, служи за ръгване на напрежение от едната страна и предаването му в 5 кабеляка от другата към ефектите. Бях луднал от връзването на отделен траф за всяко камионче, докато ги навържа - и ми минало желанието да свиря... Сега вече нямам оправдание за нищо. Свирене ме чака. :guitar: Цитирай
musicman Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Със здраве да си ги ползваш. Сега вече очаквам да ме поканиш на концерт на твоята банда, където освен, че ще пееш искам да те видя и да свириш на Рандала и Епифона щото е срамота ... да си ги държиш у вас за украшение Цитирай
DILETANT Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Рафо, що се отказа от Епито? Да не си взе нова брадва? Цитирай
Recommended Posts