Jump to content
Българският форум за музиканти

NOmastrubation!

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kitara

NOmastrubation!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. много мерси на всички които помогнахте
  2. само едно не разбирам когато на струната има хиксче-как се свири
  3. много благодаря сега ще се мъча
  4. дано да се шегува!!ма хора молим ви се помогнете че е спешно!!
  5. Значи имам един приятел дето пее в Спешно Отделение-и ме запали да започна да свира ска,ама чено казано до са не съм поглеждал нищо свързано със ска!та моля ви дайте някви табулатури или нещо че мн закъсах пллллллсссс
  6. ама кажете нещо и за Бг китаристи де
  7. добре а какви пари?орентировачно
  8. във РФ има едно мн готино мазило което се използва и за струни,тяло и гриф и доколкото си спомням беше 15!!
  9. оооо куул щото имам приятел който се занимава с рисуване върху коли и др но не съм го питал!!може да смъкне цената и ако стане и ако има желаещи ще ви кажа къде е...10х за инфото!!!
  10. хора имам един въпрос: дали може да се рисува в/у китарите с онези джаджи дето худ. рисуват каски,коли и тн?щото ако може е оферта-не е мн скъпо!!! мнения?
  11. Santana & Kirk Hammet-Trinity Jimi Hendrix-Hear My Train Comin'(electric)
  12. aйде и аз да се похваля скромно-взех си Squire Bullet Strat Arctic White + Fedner 15G amp(е достатъчно за домашно ползване и за начинаещи...)
  13. ха ха за Кърт Енгъл ли говорим Без майтап преди време гледах някъв си топ където беше Кърт-а, заедно с още няколко човека дет музикалните им и китарни умения се изчерпват със свирене на квинти, спор няма че той повлия на цяло поколение, и че даде принос в развитието на музиката, но темата е за китаристи все пак... и то за любими, не за велики - тебе може да ти е любим, но това не го прави най-големия (каквото и да значи това - аз под голям разбирам някои по към 2 метра и 120 кг) Е добре ще си призная за мене един от великите е Сантана!!40 години не изневери на стила си-въпреки че оставаше на заден план!!и ето дойде неговото време!!а за най-великия,не мисля че има спор,мисля че трябва да признаем че е Джими!!!
  14. Аз ще се изкажа геройски кито кажа,че за мен един от НАЙ-големите китаристи и музиканти е.....Кърт.....Др фаворити са Сантана,Кърк,братята Малкълм,Ри4и и мн др :guitar:
  15. Аз си взех 4исто нов Washburn D8 и много се кефя-замених старата и сега издевателствам върху нея!!! :guitar: :guitar:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.