kulov Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 (Редактирано) в тая криза и аз накрая се зарадвах на 2 нови придобитъка вери спешъл саймън и гарфънкъл мдааа... старият им собственик е бил малко мърляч, първата работа ще ми е да ги почистя добре, да оправя електрониката на корта и да сменя 10 годишните струни. но инструментите са си фантастиш! Редактирано Октомври 1, 2011 от kulov Цитирай
Spoke™ Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 (Редактирано) И сега оставя само да ми доставят Кортчето- Надявам се като за първи бас да не съм сбъркал с избора. Редактирано Октомври 4, 2011 от Spoke™ Цитирай
herz07 Отговорено Октомври 6, 2011 Отговорено Октомври 6, 2011 http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Basses/Electric-basses/Warwick-Corvette-Double-Buck-4-Natural-Oil-Finish-incl.-Gigbag/art-BAS0001952-001 Мога само да похваля пичовете от "Мюзик Дивижън" за лоялността и професионализма!!!! А китарчето е малък звяр! Цитирай
yordaniy Отговорено Октомври 6, 2011 Отговорено Октомври 6, 2011 ^ Честита придобивка! Със здраве да й разкатаваш мамицата от свирене!!! Цитирай
golfabitch Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 (Редактирано) Честито. Редактирано Октомври 9, 2011 от golfabitch Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Ето ми го червения бас, специално за Метъл Струните минават през тялото, бриджът много ме радва и тези дни ще монтирам пиезота. Струните са от Си и разцепва от агресия, ама може и да е заради димарциото Цитирай
johniebgood Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Честито! Да не забравиш да пуснеш семпъл с пиезотата и да дадеш инфо. Цитирай
Fats Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 ... разцепва от агресия, ама може и да е заради димарциото... Успокой се, не е от димарциото. И от тебе ръжда почна да се сипе, металист гаден... Цитирай
Viper-X Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Честито на Свилен, отдавна исках нещо такова, с такава цел направо да завиди човек Цитирай
Spoke™ Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Честито! Със здраве да си го ползваш. Цитирай
bmo Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 EBS CLASSIC SESSION 60 И аз да похваля Music Division. Вчера следобед им се обадих по телефона. Днес следобед вече тормозя съседите. Дори ми поеха куриерските разходи, което нито очаквах, нито ми бяха обещавали предварително. Освен това и цената на кубето е леко по-ниска от томанската. Самото кубе пък ми отвя главата. С благодарности и на rudibass, че в последния момент ме побутна в правилната посока. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 Ае да ти е честито кубето ...Това беше най - правилния избор за такъв клас усилвател...Некой път ще дойдем до твоя град да си купа домашнярка...Знам че е добра... Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 20, 2011 Отговорено Октомври 20, 2011 Аз пък да се изфукам, че се запознах с колегата blr! Минах уж за 15 минути, а останах за повече от час да си дрънкаме и да си говорим за бас щуротии. Направи ми кафенце, защото (възмутително от моя страна) му отказах бирата, ама шофьорски неволи... Благодарско за всичко! П.П. За малко да забравя, отнесох си ей тази играчка за домашно дрънкане: Цитирай
Recommended Posts