Jump to content
Българският форум за музиканти

herz07

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от herz07

  1. Точно за Уоруик иде реч,гърми на две седмици и то джермани.Борко от Мюзик Дивижън ме успокоява ,че е нормално,защото самата китара гълта много ток.
  2. Абе и аз да питам. Колко време е нормално да бачка една батерия? Ползвам алкална на Дюрасел и ми държи 2-3 седмици.Колеги говорят за 5-6 месеца.
  3. Текилата дойде много,наздраве!
  4. Едно парче,което записахме няколко приятели на Васко за рождения му ден.
  5. Браво бре,момци! Къртите здраво!
  6. Здравейте!Търся текст за песен на български . Може и на английски в краен случай Стилът е поп-рок .Имаме демо ,което е с текст,но не го харесваме,та ако някой има идея да свирка да му пратя демото и по него да пише.
  7. Браво,бе! Суперско измислено и изсвирено,модерна история.Ако приемаш забележки - вокалът е много,много сух за такъв саунд,определено му трябва хубав ефект,който да го разлее в инструментала ,дори аз бих екпериментирал да го променя с няколко ефекта,за да не е толкова монотонен.Определено много ми хареса и очаквам да чуя повече неща,както и за авторите.Поздрави!
  8. Супер е парчето! И хайде вече да чуем албум! Поздрави на всички !
  9. Браво,момчета!Добре изсвирено,добре записано и още по-добре изпято.Прекрасна бленда и с много атмосфера.Правете повече неща на български. Успех ви желая!
  10. Да,Данчо това е поредното котило от тази бърлога Две от момчетата са от Тутракан,едното от Главиница,а останалите от Силистра,пътуват 120 км всяка седмица,за да свирят и репетират , как няма да помагаш?
  11. Hillbilly ,прав си за брума,неопитни са още ,това им е първата банда и свирят от пет месеца,но в петък им взехме един Гибсън и един Стратокастер,надявам се да решим проблема ,че наистина с китари за 100 лв е трудно,макар,че ампа е Меса Марк 4 .Благодарим за куража,пичове ! Знам,че още много имат да работят,но друго си е хора като вас да ударят едно рамо в началото за момчета между 13 - 16 години!
  12. http://www.youtube.com/watch?v=Vs6IBHfbb2g
  13. herz07

    Route 66

    Изслушах и трите и се накефих здраво,браво пичове! Това сигурно от фестивала във Варна?
  14. Аз като непряк участник в проекта мога само да благодаря на съфорумците Jim,който изсвири хармониката и на Вяра Иванова,която написа текста ,на Тонто за записа и на Борето от "Мюзик дивижън" за терена и търпението! Можеше да стане и по-добре,но толкова са ни силите засега.По-важното е,че от форума има полза за всички музиканти и можем да си помагаме един на друг в името на рокендрола,нека не пренебрегваме този сайт,защото е полезен и ние го усетихме! Поздрави на всички!
  15. Момичетата записаха това парче в стил 80-те ,има сигурно много трески за дялане,така,че казвайте ,за да го омешим както трябва.Текста е на съфорумничката Вяра Иванова,а на хармониката е на Jim
  16. Супер бленда на момъка,дерзайте!
  17. Браво,момчета! Отдавна не бях чувал толкова стилно изпълнение,успех ви желая!!!
  18. herz07

    ето едни моми

    щом миналата седмица си купиха нови китари се надявам да са сериозни и да се стараят,за алкохола им е още рано ,все пак 6-ти клас,а английския наистина ще го изгладим,обещаваме! А клипчето си го правиха те,по-точно барабаниста,ще предам похвалите! Поздрави на всички!!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.