Jump to content
Българският форум за музиканти

bmo

Members
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

bmo last won the day on April 6 2020

bmo had the most liked content!

Community Reputation

394 Excellent

About bmo

 • Rank
  художествен самодеец

Previous Fields

 • Инструмент
  keys

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  https:

Recent Profile Visitors

2,920 profile views
 1. И 9-годишен в Австралия.
 2. bmo

  Музикални поздрави 2

  Grammy Best R'n'B Performance
 3. https://www.musicradar.com/news/new-windows-10-update-enables-you-to-load-potentially-thousands-of-plugins-in-your-daw New Windows 10 update enables you to load “potentially thousands” of plugins in your DAW
 4. bmo

  слушалки

  Сонито изглеждат по-солидно и поне по документ с леко по-добри характеристики. Сигурно затова са и леко по-скъпи. Но кабелът им е значително по-къс. Ако ти трябват за пулт - стига, ако е за друга цел, 1.20м може да е малко.
 5. bmo

  Забавна простотия

  Това е по-грубо и от кръчмар, който иска да му свириш цяла вечер само срещу 3 кебапчета.
 6. bmo

  * Крадени песни *

  Един добър живот - толкова ли много искам (I play the streetlife - because there's no place I can go) един добър живот - за мен и теб и наш'те близки (streetlife - it's the only life I know)
 7. Скромното ми мнение е, че основното образование затова е основно, защото дава основите. А една къща, за да е стабилна, не може да стои само на една колона, трябват и стабилни основи. От друга страна талантът, ако го има, той не може да се скрие. Много талантливи певци са пробили и без академично образование, но и много добри (само че не толкова изключителни) изучили се музиканти са обречени на кръчмарско/ресторантьорско преживяване, само защото това е единственото, което могат да правят. Надявам се последното да не се приеме като обида от професионалните музиканти. Но и на мен ми се е случвало преди години да свиря за пари и целият процес на дребнаво пазарене, пренебрежение и унизително отношение от човека с парите към "свирачите" ми е добре известен. Или с две думи - дайте на детето си повече възможности, а то, когато стане на възраст да взима само решенията в живота си, ще си реши с какво да се занимава.
 8. Е, аз на английски го разбрах, но си въобразих, че ако бъдат изсвирени, ще се получи нещо известно.
 9. Познанията ми по английски позволяват да предположа, че вицът е всъщност някаква песен. Нотната ми грамотност обаче не стига да позная коя точно. Обяснете го този виц, че ме гложди
 10. bmo

  Избор на клавир...

  A Крос ил Кром е "по-юзър френдли"? Защото аз съм малко скаран с техниката и ми се ще да е по-лесно, ако е възможно.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.