Jump to content
Българският форум за музиканти

herz07

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно herz07

  • Рожден ден 08/21/1965

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass

Profile Information

  • Gender
    Male

herz07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Обществена Репутация

  1. Точно за Уоруик иде реч,гърми на две седмици и то джермани.Борко от Мюзик Дивижън ме успокоява ,че е нормално,защото самата китара гълта много ток.
  2. Абе и аз да питам. Колко време е нормално да бачка една батерия? Ползвам алкална на Дюрасел и ми държи 2-3 седмици.Колеги говорят за 5-6 месеца.
  3. Текилата дойде много,наздраве!
  4. Едно парче,което записахме няколко приятели на Васко за рождения му ден.
  5. Браво бре,момци! Къртите здраво!
  6. Здравейте!Търся текст за песен на български . Може и на английски в краен случай Стилът е поп-рок .Имаме демо ,което е с текст,но не го харесваме,та ако някой има идея да свирка да му пратя демото и по него да пише.
  7. Браво,бе! Суперско измислено и изсвирено,модерна история.Ако приемаш забележки - вокалът е много,много сух за такъв саунд,определено му трябва хубав ефект,който да го разлее в инструментала ,дори аз бих екпериментирал да го променя с няколко ефекта,за да не е толкова монотонен.Определено много ми хареса и очаквам да чуя повече неща,както и за авторите.Поздрави!
  8. Супер е парчето! И хайде вече да чуем албум! Поздрави на всички !
  9. Браво,момчета!Добре изсвирено,добре записано и още по-добре изпято.Прекрасна бленда и с много атмосфера.Правете повече неща на български. Успех ви желая!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.