Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

А честито! Хубава придобивка, хубава новина. Какъв 12-ти? Информация ли се укрива нещо?

Благодаря, Марински. Ако знаех,че ще си купя след сбирката мечтата ми, по - рано щях да се снимам с твоята красавица. :cheers2:

П.С. Говоря за неговия Уоруик, някой да не си помисли друго.

Апропо, да не излезе като реклама - ще има малък рок концерт на 12 - ти. За повече инфо - на лични.

Отговорено

Благодаря на всички. Кой каквото ми е пожелал - 1000000000000-тно да му се върне. :godbless:

А ти, Краси си най - големият "виновник" така да звучи тоя бас. Как ме е яд, че не пиеш, за да те натряскам като руски обущар.

Колко малко му трябва на един човек да е щастлив?..Една сбъдната мечта, да е заобиколен от добри приятели и ....Лонг лийв Рокендрол! :metalist:

Отговорено

Честито, жестоки машинки, доста време бях против тях незнайно поради какви съображения- докато не пипнах и си взех 4-струнния Thumb. Със здраве да му махнеш Bee Wax-а!!!

Отговорено

Благодаря и на теб.

Ами честно казано - на външен вид този модел ми напомня едно куче - френски булдог. Толкова е грозно, че даже красиво и в последствие се влюбваш в него.

• 4 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Тая тема нещо позамряла ми се струва... Я да я събудим!

Новата ми играчка, уж за домашно ползване... Изглежда малка, ама е МНОГО зла!!!

IMG_20110528_175832.jpg

IMG_20110528_175913.jpg

IMG_20110528_175930.jpg

Редактирано от yordaniy
Отговорено

Днес ми изби бушона и се захванах да чета подробно из форума какво кубе да си взема. И освен, че взех решението, взех и кубето - Fender Rumble 60 :):)

Сега отивам да взема и бирата :):) и се 'почва - съжалявам, съседи :) - до сега Larios 20 ви правеше само бегло впечатление, но сега ... :):)

Отговорено (Редактирано)

Eто бате Гьошо с какво свири вече...: WARWICK EXTREME 10.1 / WARWICK 411 WCA Pro

117745423110566844201307213545Z7UiAdA0u2JUcnfRP3Io_m.JPG

38093815019403062951307213556vWgDLgYvc1tZOqFL39Bk_m.JPG

Няма смисъл да казвам, че звучи покъртително и мноооого силно ...

Редактирано от rudibass
Отговорено

Гого, баце... Има едни много яки тапи за уши за комшии... :) Честито да ти е добичето и със здраве да го разреваваш, друже!!!

Смятам, че тук е онзи мой звезден миг, в който и аз ще се фукна със следните две животинки:

ProFet 3.2

525820.jpg

51rDnEn6AjL.jpg

Warwick WCA 211 Pro 2x10

Отговорено

Това Хартке и мен много ме удиви когато го тествах преди 2 месеца. Има много хляб в него, а е на егати приятната цена. Честито да ти е!