Jump to content
Българският форум за музиканти

spiritus

Members
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Bass

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

743 profile views

spiritus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. Здравейте, TFSL (Tales From The Sleeping Land) си търсим барабанист. Желанието за свирене и правене на музика, коректността и точността (в музикално и личностно отношение) са силно ценени от нас качества и бихме били безкрайно щастливи да се съберем със сродни хора. Засега репетираме веднъж в седмицата и наемаме студио. Отворени сме на различни варианти за провеждане на репетициите. Стилът, който ни обединява е experimental psychedelyc rock. Форматът на групата е: китара, synth, барабани, бас. Тук може да чуете едно от записаните парчета: https://www.youtube.com/watch?v=vU6aLmZ0Zr4 За контакт: Калоян Иванов - 0897 87 55 70 Бъдете здрави! Ицо
 2. Благодаря, Hillbilly Някой ми беше споменал, че може да се направи с лазурен лак на водна основа. Дали може да се вярва на това?
 3. Здравейте, Имам това чудо на българското китарно производство, което ми се иска малко от малко да възстановя. Целта не е да се получи върховния бас, но поне да изглежда по-прилично. Исках да Ви попитам с какво е най-добре да се "финишира" тялото? Предполагам ,че е имало някакъв цвят или покритие, но е свалено (предполагам само).
 4. Супер - точно това ми трябваше - благодаря
 5. Да - трудно е. По-скоро исках нещо от рода на ваучер за определена сума, с който ваучер той да си вземе каквото му трябва
 6. Здравейте, Бихте ли ми посочили магазин в София, в който се продават инструменти за лютиери. Искам да направя подарък на мой приятел, който наскоро започна да се учи на този занаят. Предварително благодаря.
 7. Здравейте, Моля препоръчайте ми някой, който може да погледне кубето ми. След включване има един постоянен силен брум (дори и без включен бас). Кубето е Fender Rumble 60 Предварително Ви благодаря.
 8. Здравейте, ние сме група Кус-Кус и си търсим сериозен барабанист за проекта. Ориентацията ни е към авторска музика и кавъри. Стилово позициониране jazz, funk, bossa-nova, samba, rock. Тук може да чуете някои от авторските парчета (записите са от репетиция). https://www.youtube.com/channel/UC8zkMsNra0lcGwSn_ePAIaQ За контакти, моля пишете на ЛС или на мейл stoev.hristo@gmail.com Успех на всички и честит празник!
 9. Предполагам, че като им свърши нещо, го премахват от сайта, за да не се вижда - seems legit
 10. Един приятел иска да си вземе нещо да дрънчи вкъщи. Че е менте - за него не е проблем. Въпроса е дали пращат или само прибират левовете и се ослушват
 11. Странно ниски цени!?! http://www.ibanezmall.com/index.php?main_page=index
 12. Здравейте, Честит празник на нежната половина от форума - бъдете много обичани и обичайте музиката и инструментите си По темата: Търся да взема контрабас под наем. Трябва ми за свирене - не за клипчета или подобни, т.е. - трябва да е "работещ". Лък не ми трябва - ще свиря finger техники. Ако някой знае къде може да се наеме - ще бъда признателен да сподели Предварително благодаря
 13. Привет, Препоръчания човек не респондва - или няма интерес или го няма Ако се сещате за някой друг - споделяйте
 14. За синтезатор или за пиано ти трябват? ... за да знам за кои да ти съдействам ... :)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.