Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

не бих го нарекъл така в никакъв случай. трагедията е, че ми ври главата от задачи и нямам време да седна да се занимавам. но вчера за 1 час свирене бая ме грабна 

• 3 weeks later...
Отговорено

^ Ясно, че влизаш през компресора, ама откъде излизаш? :D

Майтапя се! Честита да ти е придобивката! Скоро - нова, по-голяма педалиера! :cheers2:

Отговорено

Ми... да се похваля и аз...

http://www.mydukkan.com/media/cort.cortb4.jpg

В момента ми е технически невъзможно да го снимам, но се надявам, че съм направил добър избор за първи бас.  :girl_witch:

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

Малко ъпдейт на моите сетове. Отдавна си бях заплюл да си направя SWR, преди Фендер сет. Малко по малко и най-вече от чужбина посъбрах това. Имах си от преди и преамп на съседите им от Groove Tubes. В момента го изпозлвам за контрабаса ми и минава през системата ми и той. Снимки:

PICT4334_zps4039d140.jpg

PICT4336_zpsec8f3c46.jpg

PICT4338_zps4e54995c.jpg

Отдавна съм си заплюл една рядка серия камиончета на японската фирма Guyatone. Тази микросерия се е произвеждала 90 те години само и са изключително редки. За 3-4 години успях да събера тези бонбони. Има още, които искам да си взема но полека-лека и само да излезе нещо. Иначе ето педалите от бъдещия ми педал борд. Да имам нещичко да си тъпча, да не скучая. :-)

PICT4347_zps4c431ac0.jpg

PICT4349_zps3d25dcc4.jpg

Иначе рака и китарите са ми същите, като на предното ми представяне:
http://forum.muzikant.org/topic/6585-%D1%84%D1%83%D0%BA%D0%BD%D1%8F/page-90?do=findComment&comment=706023

Редактирано от tsetso
Отговорено

^ Това е бас версията:

http://guyatone.com/Br2.php

Не съм я пробвал, но помня, че въпреки скромната й цена я използваха доста популярни музиканти.

И за да не е пълен офтопик: Браво, Цецо, сериозно оборудване. Много харесвам класическите модели на  SWR

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Нова играчка за коледа :)  Мейпъл нек тру с пластове венге. Фингърборда прилича на Rosewood.HIPSHOT хардуеър. EMG соупбари + EMG електроника с параметрик на средите.

52c0386a7e505.JPG

52c039e0bd3c4.JPG

52c03a0767a81.JPG

Редактирано от rudibass
Отговорено

Нова играчка за коледа :)  Мейпъл нек тру с пластове венге. Фингърборда прилича на Rosewood.HIPSHOT хардуеър. EMG соупбари + EMG електроника с параметрик на средите.

52c0386a7e505.JPG

52c039e0bd3c4.JPG

52c03a0767a81.JPG

Батенце не можа да се сдържиш!!! Евала,винаги трябва да се отдаваме на пороците си!!!