Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 Дано е по-малко гадно от китарния вариант! 1 Цитирай
kulov Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 не бих го нарекъл така в никакъв случай. трагедията е, че ми ври главата от задачи и нямам време да седна да се занимавам. но вчера за 1 час свирене бая ме грабна Цитирай
Yves Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 Да се фукна и аз, че отдавна не съм, а пък съм много доволен....новото е Powerbox-a от Ники и Pedaltrain-a 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 ^ Ясно, че влизаш през компресора, ама откъде излизаш? Майтапя се! Честита да ти е придобивката! Скоро - нова, по-голяма педалиера! Цитирай
pravidobro Отговорено Ноември 5, 2013 Отговорено Ноември 5, 2013 Ми... да се похваля и аз... http://www.mydukkan.com/media/cort.cortb4.jpg В момента ми е технически невъзможно да го снимам, но се надявам, че съм направил добър избор за първи бас. Цитирай
tsetso Отговорено Декември 10, 2013 Отговорено Декември 10, 2013 (Редактирано) Малко ъпдейт на моите сетове. Отдавна си бях заплюл да си направя SWR, преди Фендер сет. Малко по малко и най-вече от чужбина посъбрах това. Имах си от преди и преамп на съседите им от Groove Tubes. В момента го изпозлвам за контрабаса ми и минава през системата ми и той. Снимки: Отдавна съм си заплюл една рядка серия камиончета на японската фирма Guyatone. Тази микросерия се е произвеждала 90 те години само и са изключително редки. За 3-4 години успях да събера тези бонбони. Има още, които искам да си взема но полека-лека и само да излезе нещо. Иначе ето педалите от бъдещия ми педал борд. Да имам нещичко да си тъпча, да не скучая. :-) Иначе рака и китарите са ми същите, като на предното ми представяне:http://forum.muzikant.org/topic/6585-%D1%84%D1%83%D0%BA%D0%BD%D1%8F/page-90?do=findComment&comment=706023 Редактирано Декември 10, 2013 от tsetso 6 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 Липсва ти най-якия им модел, макар че не съм сигурен дали става и за бас: Цитирай
разбойник Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 ^ Това е бас версията: http://guyatone.com/Br2.php Не съм я пробвал, но помня, че въпреки скромната й цена я използваха доста популярни музиканти. И за да не е пълен офтопик: Браво, Цецо, сериозно оборудване. Много харесвам класическите модели на SWR 1 Цитирай
rudibass Отговорено Декември 29, 2013 Отговорено Декември 29, 2013 (Редактирано) Нова играчка за коледа Мейпъл нек тру с пластове венге. Фингърборда прилича на Rosewood.HIPSHOT хардуеър. EMG соупбари + EMG електроника с параметрик на средите. Редактирано Декември 29, 2013 от rudibass 4 Цитирай
blr Отговорено Декември 29, 2013 Отговорено Декември 29, 2013 Честито! Със здраве и мерак да си я ползваш. 1 Цитирай
rudibass Отговорено Декември 29, 2013 Отговорено Декември 29, 2013 Мерси брат.. Мераци колкото искаш хахаха Цитирай
serengeti Отговорено Декември 29, 2013 Отговорено Декември 29, 2013 Нова играчка за коледа Мейпъл нек тру с пластове венге. Фингърборда прилича на Rosewood.HIPSHOT хардуеър. EMG соупбари + EMG електроника с параметрик на средите. Батенце не можа да се сдържиш!!! Евала,винаги трябва да се отдаваме на пороците си!!! 1 Цитирай
Recommended Posts