blr Отговорено Май 1, 2013 Отговорено Май 1, 2013 Добър, завършен риг, поздравленя! Дано само помещението е достатъчно голямо и акустично третирано за да не го "препълниш" откъм бас-звук. Цитирай
jkolarov Отговорено Май 1, 2013 Отговорено Май 1, 2013 Помещението е доста голямо, а акустичното третиране...там сякаш няма край. Понаправил съм доста пана, тавана е третиран тук таме но има още какво да се желае. Поради голямата квадратура отнема доста средства, дори и само за материали. Подобрявам го постоянно, следващата стъпка ще е да третирам всички ъгли, и да дозапълня тавана. И мокета чака в ъгъла, като се освободи време, ще бъде сложен. Цитирай
Fats Отговорено Май 1, 2013 Отговорено Май 1, 2013 За Hartke - 6+ и честитка За китарката - съмнявам се, че ще издържи дълго, особено в репетиционна където минава от ръка в ръка. Цитирай
yordaniy Отговорено Май 13, 2013 Отговорено Май 13, 2013 Не мога да се въздържа да не се разпиша с това: След месец и нещо чакане, малко разправия по митници и т.н. - но си заслужаваше! Звукът на това животно е покъртително брутален за моите разбирания! Тотално промени начина, по който звучеше непретенциозният ми усилвател и най-сетне вече мога да с кеф да си чувам благия гласец на баса между двете китари в бенда! Повече инфо: http://www.darkglass.com/products/microtubes-b7k/ Дай боже всекиму подобни придобивки и хубави впечатления от тях! Наздраве! 6 Цитирай
Demetrii Отговорено Май 17, 2013 Отговорено Май 17, 2013 Супер, много яко "драйвче". Както и цената му Цитирай
Demiurg Отговорено Май 17, 2013 Отговорено Май 17, 2013 ^^ Навремето много исках такова... ама приключих със свиренето ! Много се радвам за теб ! Цитирай
разбойник Отговорено Юни 17, 2013 Отговорено Юни 17, 2013 Честито.Поредните адаптери, правени лично за теб? Дай подробности, моля. Цитирай
rudibass Отговорено Юни 17, 2013 Отговорено Юни 17, 2013 (Редактирано) Знам, че ставам досаден вече с тея адаптери и грифове, и какво ли не ,за което се извинявам...засега подробностите са, че още не съм ги пробвал с банда и незнам дали ще звучат добре...Хъмбъкери са, най- обикновени соупбари .Страшно красиви хехехе.. Ако питаш за надписите...правих си ги сам... Редактирано Юни 17, 2013 от rudibass Цитирай
kulov Отговорено Август 26, 2013 Отговорено Август 26, 2013 Yamaha RBX 775. Очаквам я да пристигне вдругиден (и още няколко дни евентуално докато отида до репетиционната да я включа). Доста ми е свито сърцето, дано да се случи читава. Ако някой е имал такава, ще се радвам на всякакви отзиви. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 Знам, че не е свързано с музикален гиър, но съм убеден, че ще донесе достатъчно кеф на бандата, ако се стегнем да попътуваме : Една мечта по - малко. Е, за сметка на мотора, но поне Fender-ът е непокътнат 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 Аче, оти употреби едно двуколесно за къща на кольеля? Дано да ти служи вЕрно таз гадина, след време те чакам пак на двуколка! Цитирай
Recommended Posts