synchu Отговорено Октомври 27, 2015 Отговорено Октомври 27, 2015 ^^римув, римув. Едно сравнение с Ямахата? Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 27, 2015 Отговорено Октомври 27, 2015 Мерси на всички! Ще направя сравнение, веднага след като си я получа. в момента е още в Хамбург 2 Цитирай
Jim-ph Отговорено Октомври 28, 2015 Отговорено Октомври 28, 2015 Аз също притежавам един Гибсон, сега е при брат ми. И въпроса е - коя от снимката е тя? Цитирай
jabs Отговорено Октомври 28, 2015 Отговорено Октомври 28, 2015 (Редактирано) Приятелю, айде стига на всяка манджа мерудия. Кой е Гибсъна може да се установи като се пипнат и трите китари и се свири на тях, и то от някой който може да свири, има опит и още куп условности. С тая куца и тъмна снимка какво се опитваш да ни убедиш: че Греко и Бърни са върха на сладоледа и Гибсън, които те откровено копират не стават за нищо? Що ли китарист от ранга на Николай Карагеоргиев свири на Гибсън? Щото разбира по-малко от Джими от Варна! Айде писна ми вече! Кольо честито! Редактирано Октомври 28, 2015 от jabs 7 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 30, 2015 Отговорено Октомври 30, 2015 (Редактирано) Mind blown :> Редактирано Октомври 30, 2015 от G.Varbanov 1 Цитирай
Yanni Отговорено Октомври 30, 2015 Отговорено Октомври 30, 2015 (Редактирано) Вече я показах в любимата ни тема, но да се запиша официално и в "клуба" Gibson 2003 Les Paul Standard Оригиналните адаптери (Burstbucker Pro) са заменени с комплект бели Seymour Duncan Distortion - Bridge и Neck. Оригиналните ключове (не успявам да открия инфо кой точно модел са), са заменени с Grover. Редактирано Октомври 30, 2015 от Yanni 3 Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 31, 2015 Отговорено Октомври 31, 2015 Записвам се и аз макар и далеч по-скромно 9 Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 31, 2015 Отговорено Октомври 31, 2015 Бахти добрата. На мен лично, този финиш много повече ми харесва от тия по-барнатите горе. Честитка и може ли още снимки 1 Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 31, 2015 Отговорено Октомври 31, 2015 (Редактирано) Извинявам се че не поясних, снимката не е на моята , но изглежда точно така и е много приятен на пипане финиш ще кача снимки , но нямам под ръка сега.Адаптерите са burstbucker pro. Тялото е с камери. 2011 г. точно по времето , когато Гибсън имат проблеми с FBI и по тази причина фретборда е baked maple, което малко ме притесни в началото но сега съм ок с това , даже го намирам за предимство, допълнително помага за това ниските да не мътнеят . Редактирано Октомври 31, 2015 от ultramega Цитирай
Yanni Отговорено Ноември 1, 2015 Отговорено Ноември 1, 2015 Mммда, доста готин топ. Леко на изгорял прилича. Нямам търпение да видя снимки на въпросната китара. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 1, 2015 Отговорено Ноември 1, 2015 Не съм очаквал този евтин модел да предизвика интерес , още по малко пък от страна на Les Paul Standard Owners Намерих снимка от тези , които ми беше прати продавача(иначе сигурно няма да се наканя) , не са много добри но дано да задоволят любопитството : 5 Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 1, 2015 Отговорено Ноември 1, 2015 Честито!Много ми харесва, моята е wоrn brown и е подобен цвят. 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 1, 2015 Отговорено Ноември 1, 2015 (Редактирано) Честито и от мен, изглежда много добре, а и аз, макар, че имам Стандард, свиря почти през цялото време със Студиото ми и страшно си го харесвам. Това е единствената китара, която съм си купувал два пъти (купих я, после я продадох, когато минах на Стандарти и после реших да си я откупия обратно) Редактирано Ноември 1, 2015 от kolio_k 4 Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 5, 2015 Отговорено Ноември 5, 2015 Les Paul Jr и Les Paul Melody Maker имат по-особени финиши. В общи линии не са стандартните за Gibson. С бюджетните модели тотално са избягали от традиционното си. Честито на всички Gibson притежатели от темата! Аз като си надвия на масрафа също ще си купя такава ;-) Цитирай
Recommended Posts