Harvester Of Sorrow Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 А няма ли някоя по-метълски ориентирана с версия за лява ръка? Примерно като двете, дето ти ги имаш? Цитирай
jocker Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Добре си ги обсъждаме ние тез Винтейдж китарки, ама занапред от къде ще си ги купуваме, като днес едно от момчетата в РФ ми каза. че вече ще предлагат Хамър и спират Винтейджа. А Лес Пол копията с марка Хамър почваха от 4200 лв. Made in USA!!! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Е аз предпочитам Hamer Vector пред една китара за 500 кинта. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 А някой пипал ли е акустична китара Vintage? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Е аз предпочитам Hamer Vector пред една китара за 500 кинта. Aз направо Gibson LP Standard предпочитам, обаче струва ми се, че в случая не опираме само до предпочитания. Цитирай
sevenstring Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 (Редактирано) Добре си ги обсъждаме ние тез Винтейдж китарки, ама занапред от къде ще си ги купуваме, като днес едно от момчетата в РФ ми каза. че вече ще предлагат Хамър и спират Винтейджа. ... От Обединеното Царство-Господарство, откъде! Да не мислиш, че моята от РФ съм я взел? И то не че нямаше да го направя с кеф, ама просто 3 месеца така и не дочаках цвета, който исках. Както и да е ... Редактирано Май 11, 2009 от sevenstring Цитирай
synchu Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 //OFF Vintage [vĭn'tĭj], .т.е винтидж. Винтейдж е неправилно. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 А някой пипал ли е акустична китара Vintage? Стига бе, никой ли няма акустична Винтидж? Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Те май xxxx не са внасяли акустични Vintage-и, и може би това е основната причина, да няма хора, с такива. Може и да бъркам, но мисля, че не съм виждал такива там? Някой знае ли нещо по въпроса? Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Аз съм пробвал една 12струнна и макар да не съм експерт по акустичните китари ми се стори, че също както електрическите са добра оферта като за парите си, също както и електрическите. Value For The Money както се казва тук. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Ами, аз съм решил следващата ми китара, да е точно 12-струнна (за блус е велико). Щом казваш, май си струва да се разучи въпроса. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 ...да е точно 12-струнна (за блус е велико)... Интересно ще е с бендовете. А блус без бендове... БДУ, не се сещам да съм виждал никой да жули на 12-струнка. Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 ^ http://www.youtube.com/watch?v=wCQBbgb_Lvo Цитирай
Slacoth Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 (Редактирано) Колеги имам два въпроса, за които не си заслужава да отварям тема, а тази е подходяща. 1. Задължително ли е едни "алнико-хъмбъкерс" адаптери да звучат "винтидж"? 2. И "винтидж" звученето само с "алнико-хъмбъкерс" адаптери ли се постига? Знам че апаратурата е от първо значение, но да си говорим основно за адаптерите. Редактирано Май 14, 2009 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts