Reaper
-
Similar Content
-
By nikitor
Здравейте! Харесах си Casio CTK 1150 за ~280лв, но не съм сигурен дали ще мога да го включа към лаптопа. Ще трябва ли да купувам скъпи кабели? МИДИ клавиатурата има ли забавяне между натискането на клавиша и чуването на звука? Знам че зависи от много фактори забавянето, някой има ли опит с това за споделяне? Това МИДИ ще ми даде ли непредвидени проблеми, да речем прблеми с дривери или Synthesia/FL Studio/LMMS? Някой има ли опит с това? Разполгам само с 1000лв да похарча за лаптопа и клавиатурата. един лаптоп за 500лв вярвам ще стане. ако този CTK 1150 стане за Synthesia/FL Studio/LMMS - супер! Аз съм вече пълнолетен и парите са си мои, но не искам да се карам с нашите. Родителите ми считат че музикант къща не храни и не биха се противили ако дам 1000лв за лаптоп, но биха ме критикували жестоко ако дам 400лв за клавир/миди. Така че, трябва да похарча възможно най малко за музикалната част от от разходите-клавир/кабели/програми. Ако имате да ми репоръчате други МИДИ/синтезатори ще съм благодарен. Благодаря!
(аз не мога да свиря и не мога да чета ноти и не знам дали имам скрит талант, но имам много голямо желание да се науча да свиря на пиано. като чуя някои мелодии изпълнени на пиано или само като видя роял и космите ми настръхват, досега не съм се пробвал да свиря защото много ефективно ми беше втълпена идеятя че музикантите свирят за подаяния по входовете на метрата и подлезите. сега съм решил да се пробвам)
-
By disagr33
Здравейте на всички!
Имам кратко запитване към вас. Искам да си купя някакъв MIDI keyboard втора ръка със светещи клавиши. Начинаещ съм, нямам музикално образование. Идеята ми е с помощта на Synthesia да се науча да свиря нещо лесно, като Fuer Elise и т.н. Бюджетът ми е до 200лв.
Какво бихте ми препоръчали?
-
By Mitko_bdl
Здравейте, колеги!
Имам странен Time stretch проблем със Cubase 4.
Та,
работя по проект, safe-вам го, затварям го, започвам нова сесия, записвам, save-вам, затварям, всико е ок и затварям програмата.
В момента в който отварям отново проектите от същия ден всичко е забързано, pitch-нато високо, stretch-нато и ужасно.
RAW аудио файловете също са променени.
Не съм сменял Hz-те и bit-овете, напротив отворих го както беше.
От Steinberg Support отдела за България ми отговориха,
че предполагат, че програмата по някакъв начин е изменила файловете при затварянето, някаква грешка знам ли,
нищо конкретно не казаха.
На някой случвало ли се е нещо подобно
и има ли идея как да спася проекта си?!
Благодаря ви!
Поздрави,
Димитър.
-
By din
здравейте
искам да тествам работоспособността на този интерфейс като свържа 2 дъна с вграден звук
/всъщност миди-то нее в звуковия чип,а в Winbond Super I/O W83697HF 's integration of Game Port and MIDI Port/.за което е нужна програма ползваща миди аута на гейм портовете
бихте ли дали линк за сваляне на безплатна,лесна програмка да тествам портовете на тоя чип,щото през S/PDIF -а не се получава нещо..да пращам мид файлове към миди входа
-
By peterko
Проблема се изразява в т. нар. пържене (много слабо смущение, шум, пукоти) забелязах го на скоро
ползвам М-аудио Фаст Трак про аудио карта и незнам марката на кабелите но са поръчвани специално за тая връзка - карта-монитори
От къде може да идва проблема и как да го оправя?
-
Recommended Posts