Jump to content
Българският форум за музиканти

disagr33

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

disagr33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте на всички! Имам кратко запитване към вас. Искам да си купя някакъв MIDI keyboard втора ръка със светещи клавиши. Начинаещ съм, нямам музикално образование. Идеята ми е с помощта на Synthesia да се науча да свиря нещо лесно, като Fuer Elise и т.н. Бюджетът ми е до 200лв. Какво бихте ми препоръчали?
  2. disagr33

    Cubase/Nuendo

    Здравейте, имам следния проблем: преди време използвах Harmony Engine като VST в Cubase 5. Наложи се да си преинсталирам Windows-a. Когато качих наново Cubase, инсталирах и плъгина на Antares, но в самата програма не мога да го намеря. Може ли помощ
  3. Здравейте, като любител на поп музиката моят фаворит е Бритни. Бих искал да попитам по-запознатите от вас дали имат представа какви ефекти за използвани за гласа й в следните песни: - Piece of me - звучи ми обработен гласа, но мисля, че е auto-tune;- Womanizer - vs no-edit http://www.youtube.com/watch?v=BAjdM17tEcs , сякаш в оригинала някой пее с нея. Така ли е, или отново е някакъв ефект? Благодаря ви!
  4. Може да ми пишеш на лично. Или в vbox7 - disagr33 съм и там
  5. Благодаря! Мислиш ли че в оригинала има pitch correction? И какво ще рече "сол и пипер"
  6. Здравейте! Направих дует версия с Бритни към песента й Alien. Начинаещ съм, и бих искал да ви попитам как се е получило според вас? https://www.youtube.com/watch?v=n19kxCnazRM
  7. disagr33

    Cubase/Nuendo

    Привет! Ползвам Кюбейс при смесването си , но след като си свалих плъгините на Waves, се натъкнах на проблем.И той е следният - когато ги ползвам в програмата, си бачкат, но когато експортна файла, ефектите на Waves въобще сякаш не съм ги слагал. Може ли да ми помогнете, моля?
  8. enuffZnuff, запознат съм с цените и условията.Благодаря ти
  9. Здравейте Предстои ми да запиша албума си (на физически носител).Ще бъде на хартиена обложка, но намирам проблем с намирането на такава "подложка" за диска: /00:38/Някой, който знае, моля да сподели И откъде мога да си ги купя. Поздрави!
  10. А да попитам знае ли някой как се наричат "кутийките" за дискове като от този линк:
  11. Щом се използва лазер, това значи ли че с помощта на тази технология се "изкарва" блестящото на диска ?
  12. А някой може ли да ми каже дали Light Scribe технологията илиLabelFlash е по-добра.Разгледах снимки с Light Scribe и до колкото разбрах то печата само 'златисто'.Не може ли да се печата цветно?
  13. Благодаря за отговора
  14. http://prikachi.com/images/840/4370840H.jpg Слушам от диска.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.