Jump to content
Българският форум за музиканти

Reckless

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Reckless

 • Rank
  Навъртащ се

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Germany
 1. И аз ъпгрейднах от Cubase pro 9.5 на 10.0.5. За пръв път си купих 7 и след това, само ъпгрейдвам, като излезе нова. Иначе 7 си я имам на дискове. Останалите само си ги свалям, след като ги платя.
 2. Преполагам, че проблема е в машината ти ! Допреди 3 години ползвах в продължение на 10 години, точно тази карта, от която съм повече от доволен, на 64 битови системи и не съм имал проблеми. Ако имаш възможност, пробвай я с друг компютър.
 3. Първият вариант ми хареса повече като звук, с малки забележки по моему: Дръпни малко касата и барабанчето назад и на вокала дай малко de esser /съска малко повечко/ и си ок. Другото го остави както си е ! В сравнение с първия вариант, втория ми звучи прекалено пластмасово и изцъклено. Първият вариант има повече топлина и звучи аналогово, но понеже вокала ти съска малко и създава впечатление, че инструментите звучат глухо, което за мен не е така. Песента е много приятна, подходяща е за soundtrack към романтичен филм. Защо не вкараш и втори вокал, като хармония на някои места !? Успех !
 4. Ако питаш за това, как да вкараш инфо за файла, така че да речем диск плеър да ти изписва инфото на всяка песен на дисплея, правил съм го преди със CD Architect !
 5. Reckless

  Cubase Time-stretch problem

  И според мен е от интерфейса ! Софтуерно няма как да се стречне сам проекта. Виж си на каква честота си в звуковата карта преди да затвориш проекта и дали е същата, когато го отвориш отново и чуеш че има тайм стреч.
 6. Reckless

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Не, няма да е възможно, защото трябва да ти е регистриран донгъла, който си има уникален номер. При регистрация на нов донгъл съдържащ лизенз за Cubase, стария автоматично се изтрива от MySteinberg и става невалиден. Нещо такова беше.
 7. Reckless

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  За да ти даде някой отговор на въпроса, би трябвало да има и двете версии, за да направи сравнение. Иначе съм супер доволен от 8 pro. Един съвет: Регистрирай си продукта в MySteinberg, че ако не дай си боже ти се скапе usb донгъла, както при мен, без регистрация на продукта ти в официалния им сайт, няма да ти пратят нов активационен код. Иначе регистрирал ли си се там, няма проблеми. А най-спокойния вариант е да си купиш още един донгъл и можеш сам да си прехвърлиш лиценза на новия, като резервен. Аз имах регистрация и всичко мина добре.
 8. Reckless

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Изцяло нова версия е силно казано ! Има доста нови неща, които обаче са си базирани на предните версии. Странното е, че самия хост няма фон. Имам предвид, че като си затвориш проекта, хоста остава включен без фон а само лентата отгоре стои и на десктопа можеш да си работиш други неща, без да минимизираш.
 9. Reckless

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Бях си купил 7, след това ъпгрейд до 7.5 и сега пак с ъпгрейд до 8 pro. От 7.5 до 8 е 99 евро, директно от сайта на Щайнберг.
 10. Reckless

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Вече съм от няколко дена с Cubase Pro 8 и първите ми впечатления са много добри.
 11. Reckless

  Правене на запис - Помощ

  Аз ще ти помогна ! Включваш микрофона, правиш проба и ако работи, натискаш "рекорд" бутона и като тръгне музиката, започваш да пееш. Като свършиш, натискаш "стоп" и това е ! Успех !
 12. Малко стара тема, но като става въпрос за usb аудио интерфейс, в този ценови диапазон, мисля че това също е интересно: http://www.thomann.de/gb/tascam_us_366.htm
 13. – умее да разпознава музикалните произведения като стил, както и тяхната тоналност и темпо – със и без помощта на технически средства Ай стига бе ! Тези диджеи, музиканти абсолютисти ще ги направите бе
 14. Reckless

  Фукня

  Audio Technica ATH M50 https://www.dropbox.com/s/nsqotc2bs0dfskw/Audio%20Techinica%20ATH%20M50.jpg
 15. Reckless

  Фукня

  Понеже съм си фен на Steinberg...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.