Jump to content
Българският форум за музиканти

Reckless

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany

Reckless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Обществена Репутация

  1. И аз ъпгрейднах от Cubase pro 9.5 на 10.0.5. За пръв път си купих 7 и след това, само ъпгрейдвам, като излезе нова. Иначе 7 си я имам на дискове. Останалите само си ги свалям, след като ги платя.
  2. Преполагам, че проблема е в машината ти ! Допреди 3 години ползвах в продължение на 10 години, точно тази карта, от която съм повече от доволен, на 64 битови системи и не съм имал проблеми. Ако имаш възможност, пробвай я с друг компютър.
  3. Първият вариант ми хареса повече като звук, с малки забележки по моему: Дръпни малко касата и барабанчето назад и на вокала дай малко de esser /съска малко повечко/ и си ок. Другото го остави както си е ! В сравнение с първия вариант, втория ми звучи прекалено пластмасово и изцъклено. Първият вариант има повече топлина и звучи аналогово, но понеже вокала ти съска малко и създава впечатление, че инструментите звучат глухо, което за мен не е така. Песента е много приятна, подходяща е за soundtrack към романтичен филм. Защо не вкараш и втори вокал, като хармония на някои места !? Успех !
  4. Ако питаш за това, как да вкараш инфо за файла, така че да речем диск плеър да ти изписва инфото на всяка песен на дисплея, правил съм го преди със CD Architect !
  5. И според мен е от интерфейса ! Софтуерно няма как да се стречне сам проекта. Виж си на каква честота си в звуковата карта преди да затвориш проекта и дали е същата, когато го отвориш отново и чуеш че има тайм стреч.
  6. Не, няма да е възможно, защото трябва да ти е регистриран донгъла, който си има уникален номер. При регистрация на нов донгъл съдържащ лизенз за Cubase, стария автоматично се изтрива от MySteinberg и става невалиден. Нещо такова беше.
  7. За да ти даде някой отговор на въпроса, би трябвало да има и двете версии, за да направи сравнение. Иначе съм супер доволен от 8 pro. Един съвет: Регистрирай си продукта в MySteinberg, че ако не дай си боже ти се скапе usb донгъла, както при мен, без регистрация на продукта ти в официалния им сайт, няма да ти пратят нов активационен код. Иначе регистрирал ли си се там, няма проблеми. А най-спокойния вариант е да си купиш още един донгъл и можеш сам да си прехвърлиш лиценза на новия, като резервен. Аз имах регистрация и всичко мина добре.
  8. Изцяло нова версия е силно казано ! Има доста нови неща, които обаче са си базирани на предните версии. Странното е, че самия хост няма фон. Имам предвид, че като си затвориш проекта, хоста остава включен без фон а само лентата отгоре стои и на десктопа можеш да си работиш други неща, без да минимизираш.
  9. Бях си купил 7, след това ъпгрейд до 7.5 и сега пак с ъпгрейд до 8 pro. От 7.5 до 8 е 99 евро, директно от сайта на Щайнберг.
  10. Вече съм от няколко дена с Cubase Pro 8 и първите ми впечатления са много добри.
  11. Аз ще ти помогна ! Включваш микрофона, правиш проба и ако работи, натискаш "рекорд" бутона и като тръгне музиката, започваш да пееш. Като свършиш, натискаш "стоп" и това е ! Успех !
  12. Малко стара тема, но като става въпрос за usb аудио интерфейс, в този ценови диапазон, мисля че това също е интересно: http://www.thomann.de/gb/tascam_us_366.htm
  13. – умее да разпознава музикалните произведения като стил, както и тяхната тоналност и темпо – със и без помощта на технически средства Ай стига бе ! Тези диджеи, музиканти абсолютисти ще ги направите бе
  14. Reckless

    Фукня

    Audio Technica ATH M50 https://www.dropbox.com/s/nsqotc2bs0dfskw/Audio%20Techinica%20ATH%20M50.jpg
  15. Reckless

    Фукня

    Понеже съм си фен на Steinberg...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.