mitko5000 Отговорено Октомври 10, 2014 Автор Отговорено Октомври 10, 2014 Еми как да ви кажа... Ще ми се да е някаква златна среда която да предлага добро качество и не много висока цена. Може би стотина лева. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Смислените интерфейси започват от около 250 лева, поне тези, за които има смисъл да се дават пари. И това са модели за домашна употреба, не може да се каже дори че са нисък клас. За 100 лева... може би някой древен модел 3-та ръка... 1 Цитирай
НиколайGK Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Предполагам, че Baby Thomas, говорейки за поне 250 лева, има предвид Focusrite Scarlett 2i2. mitko5000, може да разгледаш нещата тук: Baby Thomas, не беше ли споменавал, че си доволен от Tascam US-122 Mk2? Че е по-близо до бюджета на човека, отколкото Focusrite-a. Цитирай
НиколайGK Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Хм, бях пуснал линк към онлайн музикален магазин с голям набор от интерфейси. Както и да е, mitko5000 ще може да го намери и сам Цитирай
aarab Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 http://bazar.muzikant.org/tascam-us-122-mkii,179081.html Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 13, 2014 Отговорено Октомври 13, 2014 Да, аз имам този Tascam и си е съвсем ОК, стига да не ти трябват повече от 2 входа и някакво извънземно качество. За домашна употреба са идеалка! 1 Цитирай
enuffZnuff Отговорено Октомври 30, 2014 Отговорено Октомври 30, 2014 Ти искаш с малко пари качество , но сам не знаеш какво е качественото ! Като начало можеш да почне с най-дървените слушалки и с най-скапаната дънна платка .Свали си една демо версия на някоя програма,която има някаква семпла библиотека със звуци и след време сам ще разбереш към какво да се насочиш. Всеки от нас тук е започнал с евтини и не висок клас звукови карти и монитори и след време е разбрал какво му трябва.Но първо ти трябва много сериозно четене на литература, гледане на уроци ( ако си решил, че искаш да ти е хоби ) А ако си решил да се ориентираш към тази професия .... 5 Цитирай
jabs Отговорено Ноември 1, 2014 Отговорено Ноември 1, 2014 (Редактирано) ^ +10 Редактирано Ноември 1, 2014 от jabs Цитирай
Recommended Posts