Jump to content
Българският форум за музиканти

НиколайGK

Members
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

НиколайGK last won the day on July 16 2011

НиколайGK had the most liked content!

About НиколайGK

 • Birthday 01/28/1993

Previous Fields

 • Инструмент
  Keys, bass

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Psychedelic/progressive/space/stoner/kraut rock, doom metal, aнглийски футбол, математика, old school horror литература и филми

Contact Methods

 • Skype
  niki.28.01.1993

Recent Profile Visitors

5506 profile views

НиколайGK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

221

Reputation

 1. Здравейте! Група COMASUMMER, София, търси нов вокалист. Работим над нов материал, който скоро ще започнем да записваме. Повече инфо и линкове към старите ни неща ще откриете на FB страницата ни: https://www.facebook.com/comasummer/ Поздрави!
 2. Здравей, пратих ти лично съобщение. Ако не си го получил, може да се свържеш с мен на nkar@mail.bg.
 3. Да, и аз търсих на същото място, но ще е добре да чуем и някакви отзиви за конкретен човек, преди да се свързваме с когото и да е било Мерси пак.
 4. Здравей - благодаря за съветите при закупуване. И това е вариант, ако не намерим подходящ човек, но предполагам, че все пак ще е полезно учителят да покаже поне основите. Особено като имаме предвид, че приятелят ми, който е заинтересуван, не е свирил на нищо преди. Освен това, допускам, че при тежък инструмент като акордеона, постановката и позата при свирене е важна, за да не си докара някакви болки в гърба.
 5. Здравейте, Някой може ли да препоръча добър учител по акордеон в София? Благодаря предварително!
 6. Здравейте, Пускам темата от името на приятел, който има желание да почне да свири на акордеон. Основното му желание е да свири интерпретации на популярни песни, както и българска народна музика. 1) Можете ли да предложите школа, читалище или добър учител за уроци, както и телефон, сайт или e-mail за връзка? 2) Ако се стигне до закупуване на инструмент - бихте ли препоръчали нещо, което е подходящо за целта? Може да е нов инструмент; модел, който се среща често втора ръка; или пък конкретна обява. И двамата не сме навътре с акордеоните, тъй че не мога да кажа с колко клавиша и баси търсим. Бюджетът е около 200-300 лева. Поздрави!
 7. Също така MusicWorld и, мисля, MMG предлагат възможност за безплатна поръчка през тях. Пиши им за повече информация.
 8. Здравейте. Psychedelic/post/krautrock/doom група от София търси барабанист. Понастоящем групата се състои от китарист и басист. Търсим човек, който е отворен към експерименти, импровизации, разчупени структури и не се притеснява от дълги песни. В никакъв случай не държим да е технически гений (защото и самите ние не сме), но е добре да има усет, чувство и вкус за импровизации и jam-ове. В момента свирим в платени репетиционни, но ако нещата се развият добре, можем да се оглеждаме за собствено помещение, както и за разширяване на състава. Целта е да се композира авторска музика, която да запишем и представяме на живо. Имаме няколко ранни версии на песни, записани на демо записи от репетиции, които ще изпратим при интерес. Разбира се, потенциалният ни барабанист ще има свободата да остави собствения си отпечатък върху тях. Нямаме претенции за възраст, но все пак е добре да е на нашия акъл (ние сме на 22 и 25). Също така е важно човекът да е сериозен и да можем да правим 2 репетиции седмично. За връзка с мен: Facebook: https://www.facebook.com/DeepGreyWater mail: nkar@mail.bg Поздрави!
 9. За тежка клавиатура и 88 клавиша - може да се оглеждаш за Casio CDP-100 на старо, горе-долу би трябвало да влезе в бюджета.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.