Jump to content
Българският форум за музиканти

НиколайGK

Members
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by НиколайGK

 1. Здравейте! Група COMASUMMER, София, търси нов вокалист. Работим над нов материал, който скоро ще започнем да записваме. Повече инфо и линкове към старите ни неща ще откриете на FB страницата ни: https://www.facebook.com/comasummer/ Поздрави!
 2. Здравей, пратих ти лично съобщение. Ако не си го получил, може да се свържеш с мен на nkar@mail.bg.
 3. Да, и аз търсих на същото място, но ще е добре да чуем и някакви отзиви за конкретен човек, преди да се свързваме с когото и да е било Мерси пак.
 4. Здравей - благодаря за съветите при закупуване. И това е вариант, ако не намерим подходящ човек, но предполагам, че все пак ще е полезно учителят да покаже поне основите. Особено като имаме предвид, че приятелят ми, който е заинтересуван, не е свирил на нищо преди. Освен това, допускам, че при тежък инструмент като акордеона, постановката и позата при свирене е важна, за да не си докара някакви болки в гърба.
 5. Здравейте, Някой може ли да препоръча добър учител по акордеон в София? Благодаря предварително!
 6. Здравейте, Пускам темата от името на приятел, който има желание да почне да свири на акордеон. Основното му желание е да свири интерпретации на популярни песни, както и българска народна музика. 1) Можете ли да предложите школа, читалище или добър учител за уроци, както и телефон, сайт или e-mail за връзка? 2) Ако се стигне до закупуване на инструмент - бихте ли препоръчали нещо, което е подходящо за целта? Може да е нов инструмент; модел, който се среща често втора ръка; или пък конкретна обява. И двамата не сме навътре с акордеоните, тъй че не мога да кажа с колко клавиша и баси търсим. Бюджетът е около 200-300 лева. Поздрави!
 7. Също така MusicWorld и, мисля, MMG предлагат възможност за безплатна поръчка през тях. Пиши им за повече информация.
 8. Здравейте. Psychedelic/post/krautrock/doom група от София търси барабанист. Понастоящем групата се състои от китарист и басист. Търсим човек, който е отворен към експерименти, импровизации, разчупени структури и не се притеснява от дълги песни. В никакъв случай не държим да е технически гений (защото и самите ние не сме), но е добре да има усет, чувство и вкус за импровизации и jam-ове. В момента свирим в платени репетиционни, но ако нещата се развият добре, можем да се оглеждаме за собствено помещение, както и за разширяване на състава. Целта е да се композира авторска музика, която да запишем и представяме на живо. Имаме няколко ранни версии на песни, записани на демо записи от репетиции, които ще изпратим при интерес. Разбира се, потенциалният ни барабанист ще има свободата да остави собствения си отпечатък върху тях. Нямаме претенции за възраст, но все пак е добре да е на нашия акъл (ние сме на 22 и 25). Също така е важно човекът да е сериозен и да можем да правим 2 репетиции седмично. За връзка с мен: Facebook: https://www.facebook.com/DeepGreyWater mail: nkar@mail.bg Поздрави!
 9. За тежка клавиатура и 88 клавиша - може да се оглеждаш за Casio CDP-100 на старо, горе-долу би трябвало да влезе в бюджета.
 10. И какво ти е мнението за DR-S3? Аз ги имам, но са ми супер неудобни (за сметка на това Superlux HD330 направо ми заспиват на ухото) и доста рядко ги ползвам.
 11. Човекът е казал Les Paul модел, не Gibson Les Paul модел. Да не говорим, че Studio примерно в Thomann няма за по-малко от 1700 лева, в Rockshock са по 1400 лева и т.н. В този форум хората са крале на това да надвишават бюджета многократно (в случая - с поне 30%) или да пишат пасивно (или активно) агресивни коментари. Разглеждал съм поне десетина небългарски музикантски форума и това никъде, ама никъде го няма И за да не съм off-topic - чувал съм добри думи за Vintage V100. Има я за 600 лева в MMG.
 12. Focusrite Scarlett имат добра репутация, но техните са правени предимно за записване на музика, тъй че ако вземеш такава - може би ще доплатиш за нещо, което няма да ползваш. Тъй че нека и някой друг пише. Иначе аз имам такава и съм доволен. Ако все пак се спреш на нея - при положение, че няма да записваш, си потърси модела Solo.
 13. http://forum.muzikant.org/topic/164197-%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/ Успех!
 14. Ехеее, много готино! И различно от типичните форми, дъвкани до безумие. Успех!!
 15. И това е възможно - аз метъл почнах да слушам със Slayer, Razor, Demolition Hammer и т.н. (т.е. траш и дет) преди 6-7 години, а сега освен 70-тарски doom/proto-doom, с друг метъл не се занимавам
 16. CyberGene, чувам малко Бернард Херман на 00:12 - 00:15... или се бъркам?
 17. Малко (частичен) off-topic (вижте ревютата): http://www.amazon.com/exec/obidos/ISBN=B000J36XR2/ref=nosim/jwalkassociateA/ Струвал е $6800, преди да му спрат производството. A иначе, TONY, пусни една тема като си готов с кабела. С онова за Бисер Рачев ме спечели.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.