Koobenot Отговорено Март 2, 2024 Отговорено Март 2, 2024 Честито! За лайфове ли ще я ползваш тая джаджа? Цитирай
musicman Отговорено Март 3, 2024 Автор Отговорено Март 3, 2024 Не, имам няколко преампа и с това мога да ги пускам без да включвам компютъра. Ще видя как е за записи дали е по-добро от IR плъгините, които имам. 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 3, 2024 Отговорено Март 3, 2024 На 2.03.2024 г. at 10:44, musicman написа: ENGL Cabloader кабинетен симулатор с IR-и Рафо, дай отзив за това нещо! Поздрави! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 3, 2024 Отговорено Март 3, 2024 On 3/2/2024 at 2:02 PM, Baby Thomas said: Аз за акустичка главно съм натоварил, че само за това ми трябва. А каква е идеята да сложиш за акустичка, дразни те как пляка пиезото и искаш нещо "по-микрофонно/обемно" от хубав IR ли? 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 3, 2024 Автор Отговорено Март 3, 2024 Ами с IR може обикновена Кремона да звучи като Gibson 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 4, 2024 Отговорено Март 4, 2024 Разликата е драстична. Едната ми джаджа е стерео, слагаш два различни импулса (по един на канал) и звучи брутално. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 4, 2024 Отговорено Март 4, 2024 А читави IR-и къде откриваш? Форуми/YouTube/Google/торенти? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 4, 2024 Отговорено Март 4, 2024 И трите. Има и безплатни добри. Който търси намира, не е като да няма. 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 8, 2024 Автор Отговорено Март 8, 2024 Айде че не съм се хвалил скоро... Fender American Ultra. До сега не съм имал електрически Фендер. 10 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 8, 2024 Отговорено Март 8, 2024 Честито, много хитове ти пожелавам ... 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 8, 2024 Автор Отговорено Март 8, 2024 Далаверата е че можеш да направиш всички комбинации от адаптерите. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 8, 2024 Отговорено Март 8, 2024 Сега ако кажеш, че са и noiseless всичко ще е 6 точки ... Цитирай
musicman Отговорено Март 8, 2024 Автор Отговорено Март 8, 2024 Е как бе? 4х4, предно предаване, турбо, дизел, комби 1 1 Цитирай
svet.k Отговорено Март 9, 2024 Отговорено Март 9, 2024 On 3/4/2024 at 11:38 AM, Baby Thomas said: Разликата е драстична. Едната ми джаджа е стерео, слагаш два различни импулса (по един на канал) и звучи брутално. А започнаха ли тези каб. симулатори да ги правят и с амп секция? Имал съм няколко от по старите, сега имам възможност да зареждам ir's на проца. Та впечатленията са ми че общо взето не стават без амп. сим. Особено в микс. Цитирай
Koobenot Отговорено Март 9, 2024 Отговорено Март 9, 2024 2 hours ago, svet.k said: А започнаха ли тези каб. симулатори да ги правят и с амп секция? Пазарът мисля, че вече го наводниха с всички възможни комбинации и чудесии, които могат да ти дойдат наум, само пари да имаш ... BOSS IR-200 е добър пример, тук го презентира Пийт Торн, когото всички във форума много тачим. 2 hours ago, svet.k said: Та впечатленията са ми че общо взето не стават без амп. сим. Особено в микс. Условно е, за ел.китарен звук със сигурност, IR за акустичка/convolution reverb/room микрофон за барабани е друга работа, IR-ите имат приложение и извън електрическо-китарния свят. 1 Цитирай
Recommended Posts