Koobenot Отговорено Март 2 Share Отговорено Март 2 Честито! За лайфове ли ще я ползваш тая джаджа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 3 Автор Share Отговорено Март 3 Не, имам няколко преампа и с това мога да ги пускам без да включвам компютъра. Ще видя как е за записи дали е по-добро от IR плъгините, които имам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 3 Share Отговорено Март 3 На 2.03.2024 г. at 10:44, musicman написа: ENGL Cabloader кабинетен симулатор с IR-и Рафо, дай отзив за това нещо! Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 3 Share Отговорено Март 3 On 3/2/2024 at 2:02 PM, Baby Thomas said: Аз за акустичка главно съм натоварил, че само за това ми трябва. А каква е идеята да сложиш за акустичка, дразни те как пляка пиезото и искаш нещо "по-микрофонно/обемно" от хубав IR ли? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 3 Автор Share Отговорено Март 3 Ами с IR може обикновена Кремона да звучи като Gibson 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 4 Share Отговорено Март 4 Разликата е драстична. Едната ми джаджа е стерео, слагаш два различни импулса (по един на канал) и звучи брутално. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 4 Share Отговорено Март 4 А читави IR-и къде откриваш? Форуми/YouTube/Google/торенти? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 4 Share Отговорено Март 4 И трите. Има и безплатни добри. Който търси намира, не е като да няма. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 8 Автор Share Отговорено Март 8 Айде че не съм се хвалил скоро... Fender American Ultra. До сега не съм имал електрически Фендер. 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 8 Share Отговорено Март 8 Честито, много хитове ти пожелавам ... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 8 Автор Share Отговорено Март 8 Далаверата е че можеш да направиш всички комбинации от адаптерите. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 8 Share Отговорено Март 8 Сега ако кажеш, че са и noiseless всичко ще е 6 точки ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 8 Автор Share Отговорено Март 8 Е как бе? 4х4, предно предаване, турбо, дизел, комби 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svet.k Отговорено Март 9 Share Отговорено Март 9 On 3/4/2024 at 11:38 AM, Baby Thomas said: Разликата е драстична. Едната ми джаджа е стерео, слагаш два различни импулса (по един на канал) и звучи брутално. А започнаха ли тези каб. симулатори да ги правят и с амп секция? Имал съм няколко от по старите, сега имам възможност да зареждам ir's на проца. Та впечатленията са ми че общо взето не стават без амп. сим. Особено в микс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 9 Share Отговорено Март 9 2 hours ago, svet.k said: А започнаха ли тези каб. симулатори да ги правят и с амп секция? Пазарът мисля, че вече го наводниха с всички възможни комбинации и чудесии, които могат да ти дойдат наум, само пари да имаш ... BOSS IR-200 е добър пример, тук го презентира Пийт Торн, когото всички във форума много тачим. 2 hours ago, svet.k said: Та впечатленията са ми че общо взето не стават без амп. сим. Особено в микс. Условно е, за ел.китарен звук със сигурност, IR за акустичка/convolution reverb/room микрофон за барабани е друга работа, IR-ите имат приложение и извън електрическо-китарния свят. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts