jabs Отговорено Юли 2, 2012 Отговорено Юли 2, 2012 (Редактирано) KOCH STUDIOTONE, благодарение на коректен и много точен колега от форума (той си знае кой е Грузинците биха вдигнали тост: да пием за това, мечтите ни да се сбъдват ! Наздраве и успешна седмица ! Редактирано Юли 2, 2012 от jabs 2 Цитирай
Slide Отговорено Юли 2, 2012 Отговорено Юли 2, 2012 (Редактирано) Баба "Yamaha" вече е активна. От горката китара остана само дървенията, направо си претърпя пълна промяна, дори надписа на главата не е нейния си. Тремолото беше заменено с флойд, грифа лакиран с нов надпис на главата, ключовете сменени, праговете изпилени, пикгарда от HSS е променен в HSH, като средното S е просто празна кутийка, адаптерите са подменени с EMG 81/85, 5-степенния ключ е вече 3-степенен, издълбана е за да може да се монтира кутията за батерията и те тека те. Май това и беше, вече няма какво да се прави по този инструмент за моя жалост, щото обичам да си чопкам нещо. Относно младежите, които искат да слагат EMG питайте на ЛС докато ми е прясно, относно мондаж и т. н. ако има нужда от помощ! Много бих се радвам да чуя семпли, понеже се чудя дали не сложа на Ибанеса ми, че ми звучи отвратително стерилно, освен ако не надъниш гейна. От друга страна, ако ще е само мазня - то стоковите не са чак толкова лоши. Аз обаче съм се ориентирал към 60 за нека. Редактирано Юли 2, 2012 от Slide Цитирай
Karavadjo Отговорено Юли 4, 2012 Отговорено Юли 4, 2012 Koch-ът е жесток. Честито и със здраве да си го ползваш.... 1 Цитирай
musicman Отговорено Юли 4, 2012 Автор Отговорено Юли 4, 2012 ^ Имах такъв и потвърждавам! Сега събирам кинти пак за Koch. Със здраве да го ползваш! 1 Цитирай
Zollok Отговорено Юли 7, 2012 Отговорено Юли 7, 2012 Ами аз след дъъъълго чакане да пристигне от Америка се сдобих с най-красивото нещо на Земята след мен- Ibanez ART100 Само,че лява версия Също така се сдобих с едно 40 килограмово свинче Marshall-че Marshall VALVESTATE 2000AVT Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 7, 2012 Отговорено Юли 7, 2012 Абе,това вярно ли е 40 кила транзистор амп?,стига бе.. 1 Цитирай
Zollok Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 Мдам,и аз се учудих първия път,обаче като трябваше да го нося на ръце се убедих Нямам си на идея какво толкова са слагали вътре,че да тежи толкова ама си заслужава. Вади баси зверския звук,много радва,на концерта като го надумках свърших в гащите. То тва не е баш транзистор,в смисъл малко разбирам от устройството на тая техника,обаче тоя приятел който ми го даде ми каза че бил некъв транзистор ама имал и лампи,абе не разбрах точно,сигурен съм,че съм казал голяма простотия сега и ще ми се подигравате ама нещо такова беше. Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 9, 2012 Отговорено Юли 9, 2012 (Редактирано) Mesa/Boogie 4x12 Slant cab - зареден с четири Vintage 30 говорители ... Наздраве! Редактирано Юли 9, 2012 от visiondann 10 Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 9, 2012 Отговорено Юли 9, 2012 Поредната играчка. Много приятен ( Тюбскриимър тип, но с повече гейн) драйв 6 Цитирай
Telerig Отговорено Юли 9, 2012 Отговорено Юли 9, 2012 Данчо искам да я чуя тая хала наживо! )) Макар, че бих взел правия вариант...Кольо много як избор и аз ги гледах наскоро в сайта им убеден съм, че ще ни зарадваш със семпли . Цитирай
TheKhan Отговорено Юли 9, 2012 Отговорено Юли 9, 2012 Ринговете са супер понеже не ми се наложи да дупча китарата, за да слагам on/off/on ключета. 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 10, 2012 Отговорено Юли 10, 2012 P-Rails отдавна искам да взема едни да пробвам... Shiba Drive е един от любимите ми овърдрайв педали - добър избор! Честито! Цитирай
death^metal Отговорено Юли 10, 2012 Отговорено Юли 10, 2012 (Редактирано) Mesa/Boogie 4x12 Slant cab - зареден с четири Vintage 30 говорители ... Наздраве! И с колко роудита разполагаш ебаси, това е хамалогия.... на мен от меса ректо с две дванайски ми се драйфа като го замъкна Редактирано Юли 10, 2012 от death^metal Цитирай
Recommended Posts