IgniteAll Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 don_pepinio, усещам как скоро ще започнеш да пишеш в един друг раздел на форума Те така се случва с китаристите... При нас има запазено местенце и за теб, пък и бира ще се лей Кажи малко инфо за Корта, че ме интересува за един познат. Цената, материал, качество на дървото и най-вече усещането при свирене. Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Хаха това ми хареса! Пък и щом ще има бира! Иначе басчето е с тяло махагон,грифа е венге а фингърборда e paлисандър.Активен е но може и да работи в пасивен режим.Също така има и mid booster. Аз лично съм много доволен!!! Мисля че и цената му е много добра. Скоро ще кача нещо да чуете. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 А, те това е приказка! Прехвърляй се в раздела за семпли, че един новобранец ще съгреши и ще купи бас, който не бих взел за 400 лв. Цитирай
Johnny99 Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Това е Martin D-28 Стандарта на акустичните китари! spruce top, гръб и страни индийски палисандър, абаносови гриф и бридж Цитирай
Johnny99 Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Скоро се сдобих освен с Мартин и с тези две китари Turner FG40 Yamaha FG720s Скоро ще получа Gibson Dove ще има и снимки Цитирай
synchu Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Честито. Забележителни инструменти. Тъй като ми се намира китарка от подобен клас - разликата с бюджетните акустични китари е осезаема, като че ли повече отколкото разликите в електрическите китари. Вместо няколко "такива", защо не скочи направо в по-високия клас - Колингс например, за Райън няма да питам, защото там са луди кинти? Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Детска радост, за 1-ви Май - едно камионче, което много исках Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 За 1ви юни имаш предвид, предполагам Цитирай
serengeti Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 ^Ааааааааа-батка пушка си отвсякъде,кво ще правим с фенклуба на Шектър,аз сега много съм се озъбил на една стрела от тези за 2008 година. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 ^Ааааааааа-батка пушка си отвсякъде,кво ще правим с фенклуба на Шектър,аз сега много съм се озъбил на една стрела от тези за 2008 година. Ако това беше адресирано към мен, да! Фен съм на идеята, а за "стрелата" не си само ти озъбен Цитирай
ultramega Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Честито Лоред-е , много добро обзавеждане И аз ще се похваля най после По подробна фотосесия ще и направя като я позабърша и преведа в по угледен вид(а и като ми се зареди батерията на апарата) и ще има снимки в един друг раздел в една друга тема ПП. обещавам на другите снимки мен да ме няма вече, че да не загрозявам Цитирай
jocker Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Страхотна красавица е станала. Кога ще и чуем гласището? Цитирай
Raxus Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Ето това си взех преди 1 седмица от софииския РФ. Като човек, който знае какжо турси значително бързо успях да се оправя в магазина и с покупката и с всичко останало. Обаче едно не можех да разбера-толкова ли ми личеше че съм от пловдив и съм бил път специално за да си я купя ,та продавачите искаха да ми продадат отделно с китарата на 3 пъти калъф и на 2 пъти струни. Както и да е оправих се. Бях оти6а с намерението да си взема инякакъв готин колан, но отношението на продавачите, които 30 минути търсиха кашона за китарата(които така и не намериха) ме отказа. Но иначе съм много доволен от покупката си и добре че бяха РФ да ми внесат китарата ама малко отношението им към клиентите им куца, но все едно... квото-такова Цитирай
Icarus Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Walden G570CE: Най-накрая! След един месец нощни смени, заплатата дойде! Цитирай
Recommended Posts