lyu_records Отговорено Юли 1, 2016 Отговорено Юли 1, 2016 Хубава боичка, що няма дупки за грифа? Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 2, 2016 Отговорено Юли 2, 2016 Да се похваля и аз, не съм писал скоро тук. Преди месец се сдобих с нова китарна глава: Проблема беше, че дойде с флайт кейс от англия, а исках и меко калъфче. Колегата Visiondann съдейства с калъф с логото на бандата в която свиря: Много съм доволен и от двете покупки. 6 Цитирай
sunsleeper Отговорено Юли 2, 2016 Отговорено Юли 2, 2016 (Редактирано) Честито! Това Джет Сити реално бюджетна версия на Солдано Хот Род 50 ли беше? ДойдЕха ми крънч и лийд каналите... Ампът хич не е лош, въпреки че е китайче. Изработката е на прилично ниво и свири ОК (само на домашно пробвах засега). Фабричните лампи са ужасни, дрънчат на тенекия. Скоро ще спретна нещо като ревю за интересуващите се. Редактирано Юли 2, 2016 от sunsleeper Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 3, 2016 Отговорено Юли 3, 2016 Привет и от мен! Голяма хвалба имам. Направиха ми Mesa Boogie Mark V - по варненски! Както е видно на снимките, майсторът надмина себе си. Аз само мога скромно да уточня, че толексът и плетеницата сам си ги избрах. Що се отнася до звука, не съм свирил на "легитимен" Mark V, но на репликанта всичко му звучи както е описано в ръководството на Mesa. А и като го познавам майстора, нямам някакви нездравословни съмнения на тема автентичност. Иначе ампа е кутия, пълна с радости. Семпли има в SoundCloud. Не са идеални понеже с репликанта още сме в етап на запознаване, и да свириш на китара добре е доста трудно. Записах през Palmer loadbox и Guitar Rig 5 за симулация на кабинет. Малко е компромисно така, ама няма как да надуя 4x12 в блока (впрочем ампа звучи готино и на тихо, но не е направен за това). Що се отнася до кабинета, зареден е с WGS Veteran 30 и ET-65 спикъри в кръстосана конфигурация. За WGS имам две неща да кажа – 1) тази комбинация от говорители звучи версатилно, богато и музикално - не "метълски", не "ретро", а чиста прелест. 2) WGS изядоха главите на Celestion с такова качество на половин цена. 10 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 3, 2016 Отговорено Юли 3, 2016 (Редактирано) Честито Драсни някой ред ако си в София и ти е интересно да ги съпоставим с Mesa Mark V. Не е особено важно дали звучи точно като него, семплите ми звучат екстра С какви лампи е в момента? Редактирано Юли 3, 2016 от G.Varbanov Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Честито на всички за новите придобивки! @Керранг - Имах възможността да пробвам твоя амп малко, след като Галин го бе завършил. Ампът звучи страхотно и не знам какви разлики би имал с Марк 5 (ако има такива). Наистина бях много впечатлен от резултата. Когато Галин завърши някой от своите проекти - често имам възможност да ги тествам. С този проект и аз мисля, че той надмина себе си Честито още веднъж! @Крис_Барнс - Много добре се е получил резуллтатът. На мен много ми хареса как излезе логото ви в крайна сметка. Честито още веднъж! 2 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Благодаря,момчета Лампите предполагам са Electro Harmonix и JJ 6L6 за стъпалото. Изправителната крушка за 10W режим е Светлана '73 - за вайб! 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Честито за Гарланд-чето, изглежда много яко. Респект към майстора! @sunsleeper - Jet City са китайска фирма. Имат няколко модела, използващи утвърдени схеми на разни гурувци (Майк Солдано, Анди Маршал), имат и собствени оригинални схеми. Конкретно това JCA50H е клонинг на Hot Rod 50 Plus. Има няколко неголеми разлики спрямо SLO-100, които съм в процес на коригиране. Свири отлично, за мен е класи над другите евтини конкуренции, а и изработката е на доста добро ниво. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 правя нов левичарски Джазмастер. Ти виждал ли си Фендър с боядисана пета за грифа?Аз не ,имах навремето Стратокастър 75,имаше само печатче и кой е майстора.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 e906? Отдавна се точа на този или е609 ама... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Hillbilly, това е тяло за левичари. Цитирай
Jim-ph Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 а ти виждал ли си левичарский фендер джазмастер? :-D аз - не. 1 Цитирай
Recommended Posts