Telerig Отговорено Април 11, 2016 Отговорено Април 11, 2016 Абсолютно съм съгласен. Проблема при повечето ефекти - ревърби, хоруси и.т.н. е, че носят горе долу същата честотна информация като основния сигнал и се получава т. нар. "маскиращ ефект" - честотното припокриване в определени зони. По- качествените процесори използват различни алгоритми и технологии за избягването му. Определено си личи класата на даден процесор пред друг в това отношение в директно сравнение. Не знам какво правят от t.c., но доста добре се справят като цяло. 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Едни боксьорски адаптери си взех. Като винкел са - имат зверски зъботрошащ пънч. И ПМС - пост-математически синдром: по-зли са от харпия в цикъл https://www.youtube.com/watch?v=qxMO36b1tZw&feature=youtu.be 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Нека се похваля с новата си приятелка Gibson Les Paul Studio Faded 2016 T, в цвят Worn Cherry! http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/USA/Les-Paul-Studio-Faded.aspx#LPSTWCCH1 12 Цитирай
synchu Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Точно тази китара или модел ми е супер позната. След разочароващата 2015, моделите от 2016 са завой на 180 градуса. Отличен инструмент - препоръчвам на търсещите да огледат и най-вече пробват. Очертава се добра година за Гибсън феновете. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Чудна е!!! Това е най-коравия Гибсън, който съм пипал. Те не са много (5-6-7), но все пак. Не че другите са лоши, но тази най ме изкефи. И на дизайн и на всичко. Естествено и звучи супер! Честитка! Цитирай
Heartman Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Честито, чудесна китара!Имам същата 2006.Много добри като изпълнение и звук за парите си. Цитирай
ultramega Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Твоята от 2006 мисля, че е изцяло от махагон а тази е с клен.Аз имам една от подобна от 2011 , която пък е chambered, но тези от 2016 са с modern weight relief. 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Април 15, 2016 Отговорено Април 15, 2016 Гипсони, гипсони... Е! Това е моя "нов" 1968 Aria Jaguar. Цитирай
Heartman Отговорено Април 16, 2016 Отговорено Април 16, 2016 ultramega прав си така е!Не съм се интересувал коя година какви дупки правят в телата за олекотяване. Jim-ph айде спри се с твоите Фендер и Гибсън копия.Разбрахме че си падаш по копията и ги продаваш постоянно.Няма нужда да се хвалиш с тях. Като започнеш да продаваш кадърни Фендери и Гипсъни ми се обади да си взема. 2 Цитирай
ultramega Отговорено Април 16, 2016 Отговорено Април 16, 2016 По-добре малък оригинал , отколкото голямо копие 2 Цитирай
kolio_k Отговорено Май 12, 2016 Отговорено Май 12, 2016 Много приятно ампче за в къщи и за записи. Чистия му канал е тих за гигове без микрофон, (освен съвсем камерни) , но пък е наистина приятен, според мен. Драйва е способен на приличен блус тон, но не повече (в посока хай гейн). Това, което най много ми харесва е, че ампът е много малък но с 12 инчов говорител 8 Цитирай
jabs Отговорено Май 12, 2016 Отговорено Май 12, 2016 ^ Честито! Дали ще бъде много нахално ако те помоля за един клип в твоя стил за представяне на ампа? Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 12, 2016 Отговорено Май 12, 2016 (Редактирано) ти па,Кольо и в квото да се включи пак ще избие рибата с чук....то е до свирене цялата работа. Редактирано Май 12, 2016 от Hillbilly 1 Цитирай
jabs Отговорено Май 13, 2016 Отговорено Май 13, 2016 Абе така е, ама Кольо в каквото и да се включи му намира на това в което се е включил звука и искам да чуя как звучи тоя амп в ръцете на човек дето знае как да го пипа 2 Цитирай
Recommended Posts