bmo Отговорено Септември 22, 2014 Отговорено Септември 22, 2014 По въпроса за пазаруването и свиренето мога само да добавя, от позицията на човек, който не се прехранва с музика, че кеф цена няма. И смятам, че това с пълна сила се отнася, както за любителите, така и за професионалистите. Нищо не може да се сравни с усещането от първите няколко дни, когато си пипнал поредната си нова играчка. 4 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 24, 2014 Отговорено Септември 24, 2014 Да похваля и аз .. ъпгрейд само. Seymour Duncan Blackouts 7 Set И за да пасне на Ibanez-a, един Schaller Megaswitch (3 Pos) + Schaller врътки за потовете. Накратко, цялата електроника нова. Me gusta. 3 Цитирай
НиколайGK Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 Хайде и от мен нещо... Danelectro 56 U2 (90's reissue): Щастлив съм 7 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 20, 2014 Отговорено Октомври 20, 2014 (Редактирано) Schecter Synyster Gates Custom-S Synyster е със своя сигничър модел от доста време, а новото при Custom-S е SUSTAINIAC адаптера в нек позиция. Seymor Duncan-a в бридж позиция е доста "горещ" адаптер и се надвикваше доста прилично с EMG-тата на другата китара в кавъра. Позабавлявах се със SUSTAINIAC и се опитах да направя кратка демонстрация как точно звучи. Ако не ви се гледа целия кавър скипнете към края, за да видите как звучи когато е активиран в режим "harmonics". Взех я доста изгодно, като доплатих малко за твърд кейс. Страп локовете са LOXX - с доста нисък профил, а коланът е DR. Китарата определено няма да се хареса на всеки, тъй като визията е доста тематична и агресивна - А7X. Synyster дори си е драснал името на фингърборда. За щастие съм доста голям фен на Avenged и я взех именно по тази причина. Made in Korea, изработката е доста качествена, махагоново тяло и абаносов фингърборд, нямам забележки по финиша, праговете бяха полирани добре, сетъпа е на прилично ниво, но ще трябва интервенция от бате Коце, за да и сложа удобен за мен размер струни за Drop D P.S Schecter-a е в десния канал Редактирано Октомври 20, 2014 от G.Varbanov 13 Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 24, 2014 Отговорено Октомври 24, 2014 Честито! Хубава е китарата, но лично мен епито от видеото ме кефи повече. 1 Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 28, 2014 Отговорено Октомври 28, 2014 Честито, много маняшка машинка е това! Аз също съм фен на марката, макар че да си призная цените им са излишно завишени, а и тарикатския дизай е в противовез със сивите кутии и грозните копчета. И за да не съм офтопик - последно си купих това за да захраня Blackstar-а. Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 28, 2014 Отговорено Октомври 28, 2014 Мислех да не се обаждам, но като гледам настъплението на ЕХ ефектите, не можах да се сдържа. Честито на всички! Хайде и едно от мен: Честито на всички - със здраве и творчески да ги ползвате! 8 Цитирай
timequake Отговорено Ноември 3, 2014 Отговорено Ноември 3, 2014 2014 Fender American Standard HH. Избрах я между 30 други китари. Фабрично neck адаптера е открит, но това скоро ще се промени. Евентуално мисля да сменя пикгарда на черен. 3 Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 11, 2014 Отговорено Ноември 11, 2014 Неам нерви събраха се няколко парчета в дроп Ре и не издържах. 2 Цитирай
musicman Отговорено Ноември 11, 2014 Автор Отговорено Ноември 11, 2014 ^ Какво е това бе Митак? Цитирай
jabs Отговорено Ноември 11, 2014 Отговорено Ноември 11, 2014 то ясно какво е... ама как ще го събереш на грифа? Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 11, 2014 Отговорено Ноември 11, 2014 (Редактирано) ^^ Сваля 6 струна от Ми на Ре (по правилно с половин тон накъдето искаш), там с онуй малкото ръчле ^ Без проблеми се събира. Редактирано Ноември 11, 2014 от bluelemon 3 Цитирай
musicman Отговорено Ноември 11, 2014 Автор Отговорено Ноември 11, 2014 То ясно какво прави, въпросът е как се казва? Марка, модел? Цитирай
Recommended Posts