Jordan_J Отговорено Март 21, 2013 Отговорено Март 21, 2013 ^ Аз мислих, че така си я взел. Тогава ще ти се карам, като се видим Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 24, 2013 Отговорено Март 24, 2013 (Редактирано) http://www.gear4music.com/media/30953/600/preview.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/576939_10151611189710625_747729762_n.jpg B.C.Rich Gunslinger Retro Onyx Моята снимка не се показва, но китарата е от по-горния клас на модела с тяло от Елша, Флойд роуз ориджънъл и Рокфийлд Мафия пикъп. Не като тази на снимката по-горе. Редактирано Март 24, 2013 от edgecrusher 5 Цитирай
Akerfeldt Отговорено Март 25, 2013 Отговорено Март 25, 2013 edgecrusher , да ти е честит тоя Рич. Можеш ли да ми кажеш какво производство е и ако ти е възможно да ми изпратиш снимки отзад? Цитирай
lyu_records Отговорено Март 25, 2013 Отговорено Март 25, 2013 Тази сряда ще е при мен тази играчка пък да видим как ще обади Rocktron Gainiac 2 Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 26, 2013 Отговорено Март 26, 2013 edgecrusher , да ти е честит тоя Рич. Можеш ли да ми кажеш какво производство е и ако ти е възможно да ми изпратиш снимки отзад? Благодаря! Този конкретен модел е произведен в Корея.Нямам готова снимка в момента. Цитирай
Dball Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 Boss TU-3 CE-2,SD-1,DD-3 са Made in Japan 2 Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 1, 2013 Отговорено Април 1, 2013 (Редактирано) Schecter Omen Extreme 6 Редактирано Април 1, 2013 от Harvester Of Sorrow 2 Цитирай
Akerfeldt Отговорено Април 5, 2013 Отговорено Април 5, 2013 (Редактирано) Привет! То да се фукам с това нещо.. не е точно за фукане, но е за завиждане според почти колекционерската му стойност. Представям ви обновения си бас Washburn B-2, произведен в Корея през далечната 1987-ма година. Накратко: 22 jumbo прагчета тяло от магахон кленов гриф с радиус 12 инча, лакиран, лепена глава под ъгъл 14 градуса. палисандров фретборд клочове Grover адаптер EMG PHZ, който е всъщност обновяването и така моят бас става един от малкото в света P басове (ако не и 1-вият), които използват и push-pull на Volume пота при само два кабела от адаптера (ако ме разбирате какво искам да кажа...). Плюс това има изключително добро замасяване и почти пълна липса на какъвто и да е шум. И ако включим и работа по грифа и възстановяването на короните, то нещата изглеждат както по-долу: Снимчици: Редактирано Април 5, 2013 от Akerfeldt Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 8, 2013 Отговорено Април 8, 2013 ^Грешна тема, ако не се лъжа.Време е и аз да "левел ъп"-на. Не дойде навреме, но за щастие още този месец имам 3 участия.Съжалявам много за телефонното качество, но така е.Fender Blacktop Strat Maple HH. 2 Цитирай
Acei Отговорено Април 13, 2013 Отговорено Април 13, 2013 и аз да се понадуя с новото си тунерче, ма като гледам са ме поизпреварили - машиннката е супер Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 Най-новата играчка в скромния ми арсенал Очарован съм от това колко лесно се работи с него. Тук е мястото да благодаря на Анатоли, с когото след като поговорихме малко, взех това решение + 2 Fender California Cables(Неоново червен & син)Поздрави, Тишо Цитирай
Akerfeldt Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 Tisho_Vasilev ,да ти е честита машинката. И ние тук имаме един такъв Зуум, но на високи нива в стая към 20 квадрата има неописуем фийдбек... пробвахме го с 3 китари, все пищи. Имаш ли идея какво може да се направи? Дали е подредба на чейн, неправилен амп... или ? sorry за офф-а! Цитирай
7thString Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 (Редактирано) Причината е или в калпава китара/адаптери, или сте набримчили твърде много гейн и компресия, или сте нагласили кофти параметри на еквалайзера. Какъв е рига след процесора? Да не би да е пуснат спийкър симулатор от процесора и след това да го набивате в кубе? Редактирано Април 15, 2013 от 7thString Цитирай
Recommended Posts