Bobolin Отговорено Декември 29, 2012 Отговорено Декември 29, 2012 И аз новогодишно не се сдържах и си самоподарих нещо, което отдвана бях набелязал - Ibanez S920E Premium. Странно, но малката май повече от мен и се радва. 6 Цитирай
psychedelic1994 Отговорено Декември 29, 2012 Отговорено Декември 29, 2012 Айде и аз малко да се поизфукам с новата красавица. Fender Stratocaster American Special, подарен от баща ми за Никулден . Китарата е Made in USA,Texas Special адаптери,Jumbo Frets, 2 цвята sunburst, поръчвана от Германия. Определено най-удобният инструмент, който съм хващал за почти 1 година свирене. Весели празници! 3 Цитирай
Slide Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 ^Нов паркет? Да са ви честити на всички. Тоя сезон винаги така... Цяла година не може, ама по коледа и нова година: "Абе, айде..." Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 Bobolin, не се сърди, но малката е по-сладка от тоя ибанец Цитирай
NoOne Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 (Редактирано) ^^ Момичетата винаги приличат на бащите си Надявам се, не го сваляш Редактирано Януари 3, 2013 от NoOne Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 ^ Не, не го свалям. Казвам го като баща на две дъщери от една страна, а от друга като човек който не харесва фирмата Ibanez 3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 (Редактирано) Последна версия на chain-а DS1 как се връзва с туина,особен драйв е за високите(тоест гадни са) при маршалите се донагажда,а фендера си е доста "брайт" по принцип? едит -не виждам дали е туин това,но фендер амповете са пословично добри за "чист" звук. Редактирано Януари 4, 2013 от Hillbilly Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 Fender Cyclone -> EHX POG2 -> DS-1 -> EHX Big Muff -> Budda Wah -> EHX Freeze -> MXR carbon copy -> MXR EQ -> EHX Holy Grail -> 1975 Fender Twin Reverb звучи добре. Tone трябва да е не повече от 10 часа, останало звучи наистина гадно. Drive е обикновено на 2 часа при мен. Основна "тежка работа" в драйва е на Big Muff, които идва след ДС-1. Самия туин, разбира се, използвам чисто. Той чисто технически не дава овердрайв на безопасна за здравието сила на звук :-D Цитирай
Trysth Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 ^ Страничен въпрос: ползвал ли си ДС-1 и мъфа заедно и ако да, какъв е резултатът? Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 разбира се ги ползвам заедно. Резултат е супер-наситен fuzz Цитирай
Slipaway Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 (Редактирано) Последния път, когато можех да се похваля с нова китара беше преди 3 години... Как лети времето, ебаси. Тази я взех снощи - ESP LTD EC-1000. Страхотна е. Единственото, което не ми харесват са ключовете, които даже не са оригиналните, но планирам, в момента в който преживея тая финансова щета, да и взема някви други. Редактирано Януари 11, 2013 от Slipaway 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 Изглежда са ползвали части от окардеон Weltmeister... 3 Цитирай
serengeti Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 Моя е накрая!!!Благодарско на съфорумника Fashion че я е пазил толкова 7 години. 4 Цитирай
Recommended Posts