goshi Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 Много са ми селски снимки на дивани с наредени по тях китари. Затова си ги наредих на спалнята : Ох, това хелрейзърче ще го изпапкам Със здраве да си ги ползваш Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 Отляво надясно - Schecter Revenger 7 с DiMarzio Evolution7 и PAF7, Fender Jimmie Vaughan strat, Gibson Les Paul Studio 50's Тribute Honeyburst, Schecter Hellraiser V1, Yamaha RBX375 и любимото ми грозно пате - дърто японско (Мацумоку) LP копие с неизвестно име и DiMarzio Super Distortion на бриджа. Общо взето засега тези китари ми стигат и считам G.A.S. за овладян - поне така смятам да кажа на психиатъра си 2 Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 И утре психиатъра поства снимка на неговите три спални с китари и ти казва "Няма страшно, добре си"! 3 Цитирай
Slav Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 G.A.S. не може да бъде овладян. Плюс това хората грешно го възприемат като болест, то е състояние на духа и религия, с което ние китаристите трябва да се гордеем! 2 Цитирай
Krasen Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 Eе колега, къде са акустичните китари ? Иначе супер че има и бас Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 (Редактирано) Не обичам акустични, много са ми ...кухи Имам и кухарка, разбира се, но нямаше място на спалнята... Редактирано Декември 4, 2011 от DYLGIQ Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 @DYLGIQ - Това заболяване се нарича "Синдром на хронична китарна недостатъчност". Доста сме заболелите... 2 Цитирай
badValue Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 (Редактирано) :thumbup: доста точно определено .... винаги съм си мислил, че ми липса бас (по- конкретно акустичен бас), а аз съм ги събрал неоправдано много китари Редактирано Декември 4, 2011 от badValue Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 G.A.S. не може да бъде овладян. Плюс това хората грешно го възприемат като болест, то е състояние на духа и религия, с което ние китаристите трябва да се гордеем! Нещо не съм съгласен с теб,след като смених десетина страт и едно теле мексико намерих 75 год стратокастър ,с който търсенето ми за Фендер саунд приключи..Сега тази китарка събира прах по куфара,защото се върнах на детската любов - Гибсън - универсален инструмент. Не ни трябват маса китари,само да намерим добре звучащи и 2-3 са достатъчни,според мен. 1 Цитирай
Slav Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 ^Е аз съм все още на 18 и не съм намерил своя инструмент, така че за мен търсенето все още продължава. Цитирай
Лими Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 (Редактирано) ^ Междувременно гледай да наблегнеш на свиренето, дори и с квото имаш под ръка, щото търсенето на "най-подходящият" инструмент, четенето на каталози, купуването, (на)радването, фукането, поливането, подрънкването, въртенето на копчета, натискането на бутони и накрая продаването нямат край и все не остава време за свирене. Знам го от личен опит преди години. Редактирано Декември 5, 2011 от Лими 3 Цитирай
aitapeapea Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 @DYLGIA - Стига лъга хората - признай , че половината китари са мои ! /...поне за пред жена ти )))) / Цитирай
Acei Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 Марто ситга си говорил ще вземе жената да прочете и после да се напъне да му вземе мерка за шапка с някоя от убавиците иначе, човека хубава колекция е направил, а на мене ми е интересен онзи шектърляк, черния с изкилиферчената форма Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 Аз почти за всичко съм си признал, само Гибито е на Марто, ама и него ще го "узаконя" покрай Коледа Я по тихо, че на един френд жена му чете тука, а се познават с моята и може да стане инфекция Цитирай
Recommended Posts