bluelemon Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 И аз да се похваля, че отдавна не съм. Скромно уа педалче. Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Незнам тук ли е мястото но искам да се похваля на ГОРД СОБСТВЕНИК НА Guitar RIG 4 Платена версия Само за 179$ http://www.native-instruments.com/#/en/products/guitar/guitar-rig-4-pro/ 1 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Честито и дано да ти бъде полезна с нещо. При наличието на превъзходащи комерсиалния софтуер напълно безплатни симулации и доста добри и достъпни хардуерни предложения за ефекти от Line 6, за мен това са пари на вятъра. 3 Цитирай
polaris Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 ^ Съглсен. А и за толкова пари можеше кубе да си вземеш. Но, пък ако имаш хубава саунд карта.... П.П. Хубаво е, че си горд, ама да знаещ, че размера няма значение (поне във форума де ) Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 :D Една тайна ще ви кажа, не съм я платил подариха ми я ама тоя кадето ми я даде си я беше платил 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 Колкото и да го увърташ вече - няма смисъл! Влезе ни в Черния списък!!! 4 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 Колкото и да го увърташ вече - няма смисъл! Влезе ни в Черния списък!!! Шшт,службите не спят! 1 Цитирай
death^metal Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 (Редактирано) Малине, ти няма ли да го хвъргаш вече тоя Гибсън. Чух, че много хубави Фендери са наизлезли на пазара Иначе по темата, с противоречиви чувства и редица терзания се сдобих с това ламбово кюмбе (10х Денчо): и с това мило педалче (10х Пепи) : Редактирано Юли 13, 2011 от death^metal Цитирай
Heartman Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Айде да се нахвалим малко с тея животни. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Малине, ти няма ли да го хвъргаш вече тоя Гибсън... Мъни,баце, десетина и нещо години свирих с Фендър, намерих моя страт от 75 год,който ми лепна като гриф и звук и друго от марката не ме интересува.. А той си седи в куфара от 2 години,защото се върнах на първата любов - Гибсън саунд.. Мене ми е по интересно как метъл като теб просвири на ампове за блус и джаз използвани основно ,Честито,мен,влизаш в клуба на чистия саунд Цитирай
НиколайGK Отговорено Юли 15, 2011 Отговорено Юли 15, 2011 Хайде и един клавирист от шест години да се разпише... Днес (вече вчера) се сдобих с първата ми китара - Cort G 210 (+ Roland Cube 15x и Korg AX5G). Чувството е неописуемо. Пожелайте ми успех в ученето. ПП: Като гледам какви неща имате се изпълвам с благородна завист. Със здраве да ги ползвате 2 Цитирай
circles Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 PRS Custom 22 Определено най-прецизната китара, която съм хващал! Евала на майсторите и на хората които са я запазили в такова състояние от 2002 до сега...Музиката придобива нови измерения с нея... 2 Цитирай
gog Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 честито скоро се надявам и аз да се похваля с нещо такова Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Сашо,честито още веднъж момче,страхотна китара!Със здраве да я сцепваш от свирене!!! Цитирай
Recommended Posts