edgecrusher Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 От една снимка не може да се съди чак толкова. А и са поизносени вече... Цитирай
Crimson Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Абе мен си ме кефят А те каква марка са? Цена? Магазин? Че тука моя Шеки плачка за нови струни и много ме кефи идеята на Ден (моят звяр и той е изцяло черен ) Цитирай
synchu Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Това е факт от две седмици насам, но все пак ...Вече имам Garland head amp, също и един черен Ренди Роудс с червени струни (thanx на Synergy за китарата!) Честито Най-сетне лампов хехехехе Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Uncle Edge, честитка и от мен за китарката и ламбата! Китарата звучи перфектно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Честито Най-сетне лампов хехехехе Урааа, пречупи се още един проц-фен! Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 ^ Ааа, не съм се пречупил Не съм и бил против това, просто бях доволен от звука си. Сега си казах си: Я да видим за какво е целия този шум около ламБите... Нямам оплаквания за сега. Отлична изработка от страна на Gregg. Може да прозвучи странно казано точно от мен, но най-се кефя на чистия канал! ^^ Мерси! ^^^ Най-сетне, да! А между другото точно ти си главния дразнител да пресека Рубикона ^^^^ Сашо, струнките са DR и са ми подарък от Synergy. Той може да каже от къде и как... Цитирай
batkirk Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Първата вълна http://xionix.snimka.bg/hobby/kitara.409605 )) Цитирай
synchu Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 ^^^ Най-сетне, да! А между другото точно ти си главния дразнител да пресека Рубикона Eм радвам се така да се каже - хехехе:-) Трябва някое друго време свирене само и няма да има път назад или встрани... :-) Цитирай
Fenix Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 От отдавна не се бях включвал. От колегата fire_garden Перфектно решение на проблема със съседите и липсата на възможност да усилиш лампово ампче и да пръснеш пари за озвучаването му За съжеление нямам възможност в момента да свиря на него много, но след другата неделя ще има и семпли Цитирай
Agerginov Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 абе аз не мога да се похваля много имам джаксон кели и фендер ама сега имам намерение преди учебната година да си купя рандал рм 100 с три лампови преампа по избор или меса tripple rectifier та да ме посъветвате кое е по добре а и ако в форума се продава меса или рм 100 на рандал плс да ми пишете на е-маила agerginov@hotmail.bg Цитирай
HRS Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Взимай ги и двете да си правиш стерео Цитирай
Infern0 Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Аз съм начинаещ китарист и днес си взех Fender Squier Strat ,супер щастлив съм Цитирай
Hendrix94 Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 (Редактирано) взех си един Hohner HW350 за някъде 330 лв преди няколко дни и съм много доволен http://www.hohner.eu/index.php?585 Редактирано Август 17, 2009 от Hendrix94 Цитирай
EvilMaster Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Електрическа китара Орфей от 82-ра, форма Stratocaster, по лиценз на Fender Бивш собственик: Жоро от Меломан В близките дни очаквайте и снимки Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Честито на всички! Хохнъра е много красив, между другото. И ми се ще да видя тая Орфейка от '82-ра година. Цитирай
Recommended Posts