kolio_k Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Нали , и аз все това разправям, ама много хора не вярват , уж е същото като Епифон и Винтидж, ама нищо подобно. Честито и да и се кефиш със здраве, на теб като ценител на добрия саунд, отдавна ти трябваше една такава машина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 (Редактирано) Мерси Много е далеч е от копията,въпреки че е най-евтиния Гибсън.Предполагам заради кухините и материала,също така и ъгъла гриф-тяло е по-голям,но смазва като звучене (щом и жена ми го забеляза.. ). Също така е с по-дебел гриф,което ми е много удобно и не натоварва толкова ръката при свирене след 17 поз.,но предполагам че е индивидуално това. уж е същото като Епифон и Винтидж, ама нищо подобно....да. Редактирано Декември 14, 2008 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Сдобих се с 2 малки придобивки , които ми трябваха от край време...Столче за крак и нотна стойка... Честито на Hillbilly за гибсъна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 ...Честито Hillbilly..."GET REAL" (Chevrolet AVEO) ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Това е друг филм..Саунд!! Eйййййй, к'во продаде ве уруд? Аре честито, време ти е да го... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Hillbilly, още не съм си затворил устата, а гледам от 5 минути! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Супер изглежда Гибсън-чето, сигурно и така се свири на него Айде да ти е честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomcat Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Якоо да ти е честит Гибсъна и да си го ползваш със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Да се похваля и аз - BOSS GT8 Мене това ме размазва със възможностите си, а като го ръгна в Marshall-а си се получава грамотна работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 14, 2008 Share Отговорено Декември 14, 2008 Цитат(Hillbilly @ Dec 14 2008, 09:27 AM) Това е друг филм..Саунд!! Аре кога ше го чуем.... в кой джем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Декември 15, 2008 Share Отговорено Декември 15, 2008 Това е друг филм..Саунд!! Добре Дошъл в клуба,наистина копията са много далече от оригинала!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomcat Отговорено Декември 15, 2008 Share Отговорено Декември 15, 2008 Е стига де с тва 'много далече от копията' ни разбивате фантазиите че наще китари звъчат дори малко кат Гибсъните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 15, 2008 Share Отговорено Декември 15, 2008 Мерси Много е далеч е от копията,въпреки че е най-евтиния Гибсън.Предполагам заради кухините и материала,също така и ъгъла гриф-тяло е по-голям,но смазва като звучене (щом и жена ми го забеляза.. ). Също така е с по-дебел гриф,което ми е много удобно и не натоварва толкова ръката при свирене след 17 поз.,но предполагам че е индивидуално това. уж е същото като Епифон и Винтидж, ама нищо подобно....да. Честито и добре дошъл както се казва Догодина Стандарт ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeordie14 Отговорено Декември 15, 2008 Share Отговорено Декември 15, 2008 Аз пък си взех една такава гьостерица: Още не съм я снимал, не е никак зле, даже адаптерите са по-добре отколкото очаквах, но въпреки всичко ще сменя поне тоя на бриджа. Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал... мии тея модели за да ти е удобно да свириш седнал тряя я даржиш кат класическа китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Декември 16, 2008 Share Отговорено Декември 16, 2008 Най-после доживях и аз.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts