edgecrusher Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 Line 6 Micro Spider btw. Line 6 имат много яки менюали и F.A.Q. -та! Вижте какво пише в F.A.Q.-то на микро спайдъра: ... Хех, Честито Рафо! Радвам се че си от "нашия" отбор Упътванията им са повече от добри. Спомням си,че на моя ПОДхтЛайв вместо Manual пише Pilot's Handbook! И е издържан в същия шегаджийски дух, стига да може да го разбере този който чете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 3, 2008 Автор Share Отговорено Юли 3, 2008 Ще пусна семпли скоро Но общо взето това си е практис амп-че... не очаквайте някакъв сериозен саунд. Занев, ако ти трябва за записи - може би по-висок модел ( цените са същите горе - долу ) ще ти свърши работа. Това е като имаш зли съседи като моите да си свириш тихичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 .. напълно съм съгласен с теб , но все пак интереса ми е продиктуван не на последно място и заради това доколко демотата в сайтовете отговарят на действителноста , а моделите на Лайн 6 Спайдър ми правят доста добро впечатление в ценовия си клас та затова ... жив и здрав и чакам с нетърпение семплите .Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Юли 4, 2008 Share Отговорено Юли 4, 2008 като го гледам тоя Line6 в главата ми изплува образ на раздразнен пинчер честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 4, 2008 Автор Share Отговорено Юли 4, 2008 Мерси! Пуснах семпли в съответния раздел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Drake Отговорено Юли 5, 2008 Share Отговорено Юли 5, 2008 Мисля, че днешната придобивка е един чудесен повод за моя пост номер 1 след толкова време мълчaливо четене: Yamaha ERG121 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юли 8, 2008 Share Отговорено Юли 8, 2008 ааами да се изфукам и аз... едното е по-старо , музикантско по натура... Орфеа 10-струнна... другото е днешно, немузиканстко по натура.. My river baby... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 След пет години чудене и канене най-сетне се сдобих с AMT California Sound: Отзад пише: "Made In West Siberia" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 ^е честито .Да пуснеш семпълче със сибирската месомелачка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Искам да се изфукам, че имам перо от Кери Кинг, сбих се с някакви на концерта за него, но си го взех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmorphosis Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Това вежди ли са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 (Редактирано) ^^ Колко е дебело? Редактирано Юли 10, 2008 от Metalix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Това вежди ли са? Мне, просто не съм чистил от доста време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 ^^ Колко е дебело? не пише, но е под 1мм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Днес моя съкитарист в бандата ме изненада с това.Купи си я без да пита, за което евала му прая: Ето и снимките които направих: А ей го и него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts