Jump to content
Българският форум за музиканти

jazzyd

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

461 профилни разглеждания

jazzyd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Трудно ми е да намеря думи за това което най-вече изпитах снощи. Толкова много музика от четирима велики музиканти - излезли и свирили почти 2 часа без излишни постановки и блясък - само музика. Струва си да се отбележи че Майк беше в изключително добро настроение - може би винаги е така, не знам. Най-вероятно ако всеки на неговото място има та възможноста да свири с такива хора ще е в такова настроение. Звука беше много балансиран - всичко се чуваше много добре - и когато свиреха тихо и когато имаше екшън. За отбелязване са соло изпълнението на Ришар Бона и дуета на Майк с Дейв - невероятно. Прави ми впечатление че когато свирят много добри музиканти от да кажем джаз музиката, звука винаги е без забележки. Малко за обстановката - клубна. Залата беше полупразна. На този концерт нямаше спонсор и така тълпите от -незнаещи защо са там - хора с покани ги нямаше. Така бяха останали предимно обичащите точно тази музика плюс едни хора дето много обичат да пляскат в такт с музиката, но както каза Бона - Thats not my groove man.... А i Mайк е много добър като продавач на сергия - разпродаде всички дискове които беше донесъл с радостни подвикавания - CEEEDEE's please, remember your mammy, granny - buy them CEEEDEE's - какво да кажа P.S. Някъде четох че на Дейв са му докарали сет Yamaha Phoenix, специално за концерта.
  2. Остават няколко часа само!!! Да загреем малко -
  3. Много готино! И поздравления за пеенето!
  4. jazzyd

    Dolemite , Scott Henderson

    Еееех голям кеф. Аранжимента е супер, а бенда наистина го бива - вече имахме удоволствието да го чуем преди време.
  5. Много готино и интересно парче. На живо (концерти) звучиш - не знам точно как да го обясня - много пълно, импровизациите са много интересни и всеобхватни и интерактивни.
  6. jazzyd

    Elegant Jam

    Здравейте, Предлагам ви един сравнително кратък бекинг, на който аз съм се пробвал преди време по странен начин . Дано ви хареса. http://www.4shared.com/file/246247815/5f74...r_impomptu.html - моя опит http://www.4shared.com/file/246241878/52f4...ly_elegant.html - бекинг
  7. Честито Кольо! Китарата изглежда невероятно, страхотна красота! В крайният резултат всъщост има много - музикант със голям опит и с определена идея за това какво иска, майстор който не прави компромис със работата си и едно чудесно приятелство. Е няма как да не се получи. Так се раждат легендите...дано!!!
  8. Swiss Jazz Orchestra - Много сериозен бенд. А и предполагам че удоволствието е много голямо когато свириш с още 15-на човека на сцената. Много готино парче, а белия Фендър и той можел да свири джаз.
  9. Невероятно добре звучи, толкова чист и дълбок звук. Страхотен инструмент. Има ли база за сравнение с Takamine-то или са просто твърде различни? Добрата акустична китара си е голяма тръпка, поне за мен.
  10. Здравейте!Казвам се Румен Михалев Константинос.Роден съм в Бургас.Свиря на пиано,тромпет и малко на китара.Уча в музикалното училище в Бургас.Ако искате да побъбрим за музика,елате в Бургас.Или които живеят в моя град да се обадят на 0886252617.

  11. jazzyd

    Ехоо :)

    Зари, привет! Един съвет - не го мрази това даскало чак толкова . Иначе по една китара на почти всеки месец свирене си е постижение. Мисля че няма какво да те спре да си купиш китарата мечта - успех.
  12. jazzyd

    Claude J. Woods

    Концерта е супер! Често го слушам на аудио. Има страхотен фийл и атмосфера от началото до края.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.