kolio_k Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Това са двата най предпочитани от мен хай гейн педали (поне напоследък) Записът е напълно натурален с цел да си личи по ясно характера на двата педала. Саундът е компромисен и за двата, защото искат различни настройки от ампа, а аз умишлено не променям нищо, за да е по реалистично. В резултат Браунито звучи леко по глухо от колкото трябва (според мен) а Раиъта - малко по остро от нужното. Китарата е Гибсън ЛП, Ампът - Меса Калибър 50, микрофонът СМ57 Цитирай
Heartman Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Жестоко звучат!Като че ли повече ми харесва Suhr,но може би заради мътния brownie.Абе хубави са и двата. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 13, 2010 Автор Отговорено Септември 13, 2010 Всъщност Бр\унито не е мътно, но така се получава, като са в един амп с еднакви корекции. Ето семпъл само на Брауни, но с друг амп Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 .... на мен ми се струва , че стахотно биха се допълвали ако ги врътнеш на два моно канала ... приципно са сходни до някака степен според това което чувам ..... но и двата са страхотия .... не че съм очаквал да си купиш нещо друго освен поредното бижу в колекцията ... знаеш че за мен ти си на сладоледа връхта .... ех ако можеше така както ги разбираш тия китарни магии , да разбираше и от футбол , че да станеш треньор на наште мърди ... боже щяхме световни да станем .... при това два пъти .... жив и здрав баце .. добре е че те има тъдява . Цеко Цитирай
L.K. Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Националният по футбол не ти трабва, честно! Браунито ми допада повече, дори и "орязано". Двата саунда звучат добре един до друг - стават за 2 солиращи китари в един микс. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Brownie е страшно просто..,струва ми се ,че подчертава саунда на китарата повече,не че другия е лош. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 .... на мен ми се струва , че стахотно биха се допълвали ако ги врътнеш на два моно канала ... приципно са сходни до някака степен според това което чувам ..... но и двата са страхотия .... не че съм очаквал да си купиш нещо друго освен поредното бижу в колекцията ... знаеш че за мен ти си на сладоледа връхта .... ех ако можеше така както ги разбираш тия китарни магии , да разбираше и от футбол , че да станеш треньор на наште мърди ... боже щяхме световни да станем .... при това два пъти .... жив и здрав баце .. добре е че те има тъдява . Цеко Друже, от футбол разбирам колкото от атомна енергетика А иначе в този случай няма нищо за разбиране, ефекта линейно в кубето и запис без пудри, никаква философия. Но се радвам, че ти харесва. @Hillbilly Браунито на гейн на 1часа направо ме разцепва, не е толкова компресиран и е супер благ. Аз също го харесвам малко повече от Раиъта, макар , че последният е по дефиниран. Но и двата педала много ме кефят. От известно време драйв педалите много дръпнаха, направо ти трябва един хубав клиин амп и си готов. Като чух пак записа Браунито наистина леко глъхне, може доста повече. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Аре,Никифена,копвай схемата на Брауни,аз съм пръв Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 И двата ефекта са убиец! Страхотно ревю! Цитирай
bustard Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Харесвам Riot-a и другия е готин,но този има по силен контур. Не бих отказал и двата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Конкретно от тоя запис на мен повече ми хареса Riot-a, ама ясно че и двата са супер и звучат различно както на живо, така и в друг АМР. Благодаря за видеото! Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Вярно и двата са страшни, но на мен лично браунито ми харесва повече. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 Радвам се, че и на вас ви харесват, на мен и двата са ми много любими Цитирай
synchu Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Riot-a e много куул, макар че на мен личните ми фаворите в по-широкия кръг педали за драйв, всъщност единствените, които си оставих са Suhr Kokoboost, който е един от най-великите буустери, според моето скромно мнение и NAudio Firesound II, който освен че е доста разнообразен - на "средна" позиция на ключето няма аналог - изключително добър. Чичо Джон Сър ги разбира нещата с ефектите и усилвателите, освен китарите, което по принцип е много интересно за мен специално. Доста разностранно развит човек. Suhr усилвателите са страхотни също, между другото. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 На мен ще ми е интересно такова сравнение с класики от сорта на Boss SD-1,Тюбскриймър и т.н познати драйвове. Цитирай
Recommended Posts